«Верес» «подякував» чотирьом гравцям та гендиректору

2263 0

Ми у соцмережах:

«Верес» «подякував» чотирьом гравцям та гендиректору

Не встигли ще вболівальники рівненського «Вереса» переварити як слід перемогу в Кубку України над прем’єрліговим «Маріуполем», як на їхні голови посипалися кадрові новини.

У клубі з’явився новий генеральний директор. Ним став Антон Назарук. Він працював у структурі клубу у 2015-2017 роках, згодом був президентом здолбунівського «Локомотива». У «Вересі» Антон Назарук займався різними організаційними питаннями, зокрема, при гендиректорі Ігореві Дедишину. Нагадаємо, цей львів’янин керував клубом, коли той грав у першій лізі й виходив до УПЛ. І хоча переїхав «Верес» до Львова, а потім був перейменований на ФК «Львів» вже при іншому керівництві, в очах багатьох рівненських вболівальників Ігор Дедишин залишився негативним героєм, а за компанію з ним і Антон Назарук.

Під час засідання Наглядової ради Назарук посипав голову попелом, мовляв, був молодим-зеленим, а тому про деякі тодішні вчинки нині шкодує. Оскільки запропонував кандидатуру Антона Назарука президент клубу Іван Надєїн, члени Наглядової ради сперечатися не стали. При цьому вони задовольнили заяву на звільнення Віталія Андрощука, який був гендиректором клубу з квітня. Контракт з новим директором уклали на три місяці з місячною зарплатнею 20 тисяч гривень.

Варто очікувати на кадрові зміни і безпосередньо в команді. Про новачків наразі не йдеться. А от нападника Антона Яременка, півзахисників Юрія Соломку та Артема Хоцяновського, а також захисника Тараса Пінчука ми у «Вересі» навесні напевно не побачимо. Клуб про це офіційно ще не оголосив, а от головний тренер Юрій Вірт виданню sport.ua повідомив. Також у тренера є бажання відправити 20-річного Тараса Демчука десь в оренду, адже потрапити в основний склад нині у нього шансів немає.

Після гри з «Маріуполем» команда «Верес» вирушила у відпустку. Зберуться футболісти і тренери разом орієнтовно 20 січня. Спочатку проведуть збір на Закарпатті, а потім вирушать до Туреччини. Весняна частина сезону розпочнеться 3 березня матчем ¼ фіналу Кубка України. Хто буде суперником - наразі невідомо. Та хто б не був, цей двобій вболівальники у Млинові побачити не зможуть, адже на цій стадії Кубка України стадіон має відповідати вимогам УПЛ. Найближчу гру чемпіонату «Верес» проведе 12 березня у Києві проти «Оболоні».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також