«Верес» поміряється силами з чемпіоном Вірменії

615 0

Ми у соцмережах:

«Верес» поміряється силами з чемпіоном Вірменії

4-го лютого рівненський Верес проведе свій стартовий міжнародний спаринг-матч на зимових зборах у Туреччині. Суперником рівнян стане чемпіон Вірменії - Пюнік. Гра розпочнеться о 17:00 за київським часом на стадіоні спортивної академії Каліста (місто Серік, неподалік Белека)

Пряма трансляція матчу запланована на Veres TV.

Пюнік - футбольний клуб з міста Єреван, заснований у 1992 році. В перекладі назва клубу означає «Фенікс» (міфічний птах). Це найтитулованіший клуб Вірменії. В його активі 15 чемпіонських титулів, 9 перемог у Суперкубку Вірменії та 8 перемог у Кубку Вірменії.

У складі команди виступають одразу троє українців. Цікаво, що усі вони - ексфутболісти рівненського Вереса. Це Антон Братков, Алан Ауссі та Роман Карасюк. І якщо обоє захисників так і не зіграли за червоно-чорних жодного офіційного матчу, то опорник Роман Карасюк був основним у сезоні 2017-2018 і провів за рівнян 32 поєдинки, забивши 1 гол.

Очолює Пюнік відомий в Україні тренер Егіше Мелікян (Металург Донецьк, Сталь Кам'янське, Львів). У тренерському штабі клубу також працює бронзовий призер чемпіонату України 1999 Роман Монарьов (ексгравець кропивницької Зірки, Кривбасу, столичних ЦСКА і Арсеналу).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також