«Верес» поступився «Шахтарю» у Львові

757 0

Ми у соцмережах:

«Верес» поступився «Шахтарю» у Львові

Пропустивши по голу у кожному з таймів, рівненський Верес поступився у виїзному поєдинку проти донецького Шахтаря. Шахтар - Верес - 2:0 (1:0).

Сьогоднішній матч, згідно з календарем мав би відбутися в Рівному. Втім, народний клуб виступив з ініціативою внести зміни до календаря. Аби господарем поєдинку першого кола став донецький клуб. А гра весняної частини сезону між цими командами відбулася у Рівному. Усе заради того, щоб матч Верес - Шахтар побачили вболівальники на трибунах стадіону Авангард.

Тож гра Шахтар - Верес відбулася на Арені Львів. І розпочалася із двадцятихвилинним запізненням. Усе через небезпеку ракетних обстрілів росіянами і повітряну тривогу.

Гірники на правах господарів поля значно потужніше розпочали і намагалися високо пресингувати рівнян. Втім, Верес виявився готовим до такого старту поєдинку. Рівняни організовано оборонялися і навіть створили перший момент. Дмитро Кльоц виконав небезпечний штрафний. Після рикошету від стінки м'яч залишив межі поля у кількох метрах від стійки воріт Андрія Пятова.

Біля протилежних воріт Дмитро Криськів хитнув Євгена Пасіча і пробив у ближній кут - Богдан Когут зіграв надійно.

А потім Верес пропустив. Микола Гайдучик перервав розрізну передачу суперника у штрафний майданчик. Але м'яч відскочив до Георгія Судакова, який на мить випередив Дмитра Кльоца і впав після контакту із гравцем нашої команди. Арбітр Анатолій Абдула без вагань вказав на точку. А Михайло Мудрик впевнено переграв Богдана Когута, виконуючи пенальті - 1:0.

Шахтар одразу міг забити вдруге. Поперечина воріт врятувала нашу команду після гарматного удару Дмитра Криськіва, який у дотик замикав передачу Богдана Михайліченка зліва!

Рівняни до перерви створили ще один напів момент. Стас Шарай змістився з лівого флангу, прокинув м’яча поміж ніг Валерію Бондарю і пробив - гірники цей удар заблокували. Валерій Кучеров був першим на підборі, але пробив неточно.

Одразу після перерви захисники Вереса забули у власному штрафному майданчику Артема Бондаренка. Той спокійно прийняв м‘яч і бив на виконання у дальній верхній кут - невлучно.

Футболісти Вереса спробували застосувати дальнобійну артилерію. Але постріли Романа Гагуна, Станіслава Шарая і Миколи Гайдучика цілі не досягли.

Натомість, Шахтар Забив вдруге. Роман Гагун невдало відіграв м’яча у центр власного штрафного майданчика, де ніким не прикритий Дмитро Криськів спокійно розстріляв наші ворота - 2:0.

Далі гірники вміло зіграли по рахунку. Збільшити перевагу могли Лассіна Траоре, Михайло Мудрик і Артем Бондаренко - усі вони свої нагоди не використали.

У підсумку - 2:0. Перемога Шахтаря. Верес же зазнає п'ятої поразки у чемпіонаті.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також