"Верес" поступився "Поліссю" у Житомирі

1109 0

Ми у соцмережах:

Пропустивши по одному м'ячу у кожному з таймів, рівненський "Верес" поступився житомирському "Поліссю" і зазнав третьої поразки у чемпіонаті. У турнірній таблиці Групи "А" Другої ліги рівняни залишилися четвертими.

До звітного поєдинку обидві команди підійшли з однаковим очковим доробком та ділили третю-четверту позиції у турнірній таблиці Групи "А" Другої ліги. Перемога на "Спартак Арені" дозволялила б одному з суперників переміститися на другу позицію і стати основним переслідувачем лідера - тернопільської "Ниви".

Футболісти "Полісся" на правах господарів створили перший небезпечний момент. На десятій хвилині гри Максим Бабійчук потягнув удар когось із господарів з-за меж штрафного майданчика. 

Гол стався у середині тайму. Євген Немтінов виконав штрафний удар заледве не від центрального кола, Максим Бабійчук кулаками вибив м'яча, але не далеко. А просто на ногу Вадиму Семчуку - 1:0.

На другий тайм гості вийшли зі значно агресивнішим настроєм. Нервова гра, в якій моменти мали обидві команди тривала майже до фінального свистка. Про рівень емоцій свідчить той факт, що на 76-й хвилині зустрічі жовту картку отримав навіть головний тренер рівнян Юрій Вірт.

А крапку у матчі за сім хвилин до фінального свистка поставив Денис Галенков. Нападник "Полісся", про якого у власному штрафному майданчику забули захисники "Вереса", легко переграв Максима Бабійчука ударом з шести метрів. "Верес" зазнав третьої у чемпіонаті поразки.

Анатолій БЕЗСМЕРТНИЙ:

Післяматчевий коментар головного тренера житомирського "Полісся" Анатолія БЕЗСМЕРТНОГО:

- Нас особливо не потрібно було налаштовувати. Бо ми чудово розуміли ситуацію. Нам було дуже прикро після поразки у Хмельницькому у минулому турі. Нелогічної поразки. І особливо налаштовувати команду не довелося. Команда хотіла довести, що вміє грати. Хочу усім сказати "Щире дякую"!

- Сьогодні Ви знову вгадали з заміною. Якось напрацьовуєте на тренуваннях такі посилення гри команди через заміни?

- Ні. Просто віримо в хлопців. Знаємо їхній потенціал і їхні можливості. Хлопці хочуть цю довіру виправдати.

Юрій ВІРТ:

Післяматчевий коментар головного тренера рівненського "Вереса" Юрія Вірта:

- Почали сьогодні гру дуже добре. По настрою бачив, що хлопці налаштовані. Цей гол, який ми пропустили.... Я вже не хочу говорити про це... Бо ми даруємо голи суперникам. Звичайно, після пропущеного голу почали грати не зовсім в той футбол. Почали більше грати через середину поля. Хотіли швидше доставити м'яч в штрафний майданчик суперника. У "Полісся" оборонялися десять футболістів. Дуже щільно. Тому нам було важко. Не було вільних зон. Лише за рахунок індивідуальної майстерності ми могли на щось розраховувати. 

В перерві поговорили про те, як потрібно зіграти в другому таймі. Не можу сказати, що "Полісся" створило багато моментів біля наших воріт. Звичайно, ми пішли вперед великими силами. Хотіли зрівняти рахунок. "Полісся" нас покарало, використавши нашу помилку. 

Можу сказати, що результат не по грі. Але є поразка і її потрібно прийняти. За два дні в нас знову гра. Проти одного з лідерів чемпіонату - "Калуша". Тому треба швидше розібрати цю гру і рухатися далі.

- Чи не позначився на діях Вашої команди перехід з трав'яного на штучне поле?

- Можна багато зараз розповідати. Штучне поле, трав'яне... Так, ми не тренувалися на цьому полі. Воно швидке. До того ж, було мокрим. Але є приклад збірної України, яка приїхала і на штучному полі легко обіграла Литву. Тому, не в полі справа, а в наших помилках. Ми даруємо голи, а потім відігратися важко.

Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне)


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також