"Верес" 67 хвилин тримав свої ворота на замку, але поступився "Шахтарю"

815 0

Ми у соцмережах:

Шістдесят сім хвилин тримав свої ворота на замку рівненський "Верес" у матчі проти чемпіона України - донецького "Шахтаря". Лише наприкінці зустрічі "гірники" зуміли відзначитися двічі і вирвати перемогу. "Шахтар" - "Верес" - 2:0 (0:0)

"Шахтар", який поєдинком з "Вересом" завершував підготовку до рестарту в Лізі Європи УЄФА, більше контролював м'яч. Але по-справжньому небезпечних моментів "гірники" мали не багато. До перерви - два. Спершу Богдан Когут виручив після штрафного удару від Тайсона. Потім нашого голкіпера підстрахувала стійка воріт після пострілу Жуніора Мораєса.

У "Вереса" був лише напівмомент, коли Юрій Соломка замикав простріл з правого флангу, але не влучив у площину воріт.

По перерві "Шахтар" додав. Одразу після виходу на заміну свій шанс змарнував Євген Коноплянка. Потім двічі у гру вступав Богдан Когут, який "взяв" удари Марлоса і Мораєса. Але і наш голкіпер був безсилим на 67-й хвилині гри. Тете пробив на техніку і точно в дальній кут.

Рівняни відповіли хорошим ударом зі штрафного від Сергія Панасенка. Вже П'ятову довелося вступати у гру і рятувати свою команду.

Другий гол "гірники" забили перед самим фінальним свистком. Цього разу індивідуальну майстерність продемонстрував Манор Соломон, пробивши точно у кут воріт вже Вадима Ющишина - 2:0.

Грою із "Шахтарем" "Верес" завершив свій десятиденний тренувальний збір на Київщині. Одразу після матчу команда вирушила додому до Рівного.

 

Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне) 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також