«Верес» поступився у Бучі черкаському «ЛНЗ»

1316 0

Ми у соцмережах:

«Верес» поступився у Бучі черкаському «ЛНЗ»

Рівненський Верес поступився першоліговому ЛНЗ із Черкас у контрольному матчі. ЛНЗ - Верес - 1:0 (0:0)

Рівненський Верес та черкаський ЛНЗ зіграли на стадіоні Ювілейний у Бучі. У місті, де досі, навіть через чотири місяці після завершення тут активних бойових дій, помітні наслідки воєнних злочинів росіян проти цивільних. Сліди війни збереглися і на футбольній арені. Втім, сьогодні це не завадило командам продемонструвати хороший футбол.

Почали з того, що вже на другій хвилині гри Вадим Ющишин отримав червону картку! Голкіпер Вереса зіграв руками за межами штрафного майданчика. Зважаючи на товариський статус поєдинку, у меншості рівняни не залишилися - у гру вступив Арсеній Коркодим. І молодому голкіперу одразу довелося рятувати команду, відбивши небезпечний удар Савіна зі штрафного!

Рівняни створили щось схоже на атаку на 14-й хвилині матчу. Владислав Шарай ударом головою замикав передачу Михаіла Гечева справа - трохи неточно!

Черкащани у відповідь організували практично гольовий момент Діагональ з правого на лівий фланг і передача Синьогуба на Войцеховського в район одинадцятиметрової позначки завершилася ударом останнього у поперечину!

У середині тайму Владислав Шарай відгукнувся на передачу з глибини поля і практично від лицевої навісив у центр штрафного майданчика - звідти Михаіл Гечев класно пробив з відскоком від газону - трошки вище поперечини! І це вже серйозніша заявка від рівнян.

Біля протилежних воріт забити своїй колишній команді міг Ігор Солдат. Він дивом не влучив у ворота, коли Арсеній Коркодим невдало зіграв на виході після подачі з кута поля.

На перерву команди пішли після сильного, але дещо неточного удару Дмитра Кльоца, якому асистував Михайло Сергійчук.

Другий тайм розпочався з нового сейву голкіпера рівнян. Арсеній Коркодим парирував класний удар Антона Савіна низом.

Потому у Вереса на полі з‘явилися свіжі Микола Гайдучик, Геннадій Пасіч, Станіслав Шарай і Віталій Дахновський. Це трохи пожвавило гру рівнян попереду. Свої моменти не реалізували Валерій Кучеров і Станіслав Шарай.

Розв‘язка у грі настала за десять хвилин до фінального свистка. Гравець ЛНЗ Павло Замуренко переклав м‘яча з лівої під праву і точно пробив у кут з лінії штрафного майданчика - 1:0.

Головний тренер рівненського Вереса Юрій Вірт поділився враженнями від гри команди у матчі проти ЛНЗ.

- Сьогодні у порівнянні з попередньою грою ми провели кадрову ротацію. Зі старту вийшли футболісти, які мали менше часу на полі у матчі проти Колоса. Відіграли на хорошому рівні. Були помилки в лінії захисту. Дали можливість вільно працювати з м‘ячем команді ЛНЗ. Вони створювали гольові моменти. Забили свій м‘яч. Це помилка нашого молодого гравця, Максима Переходько. Так, можна списати це на молодість, але хотілося б від нього більше надійності у грі в захисті.  Ми теж мали достатньо шансів забити. Підвела реалізація. Результат - негативний. Але головне - обійшлося без травм. Розуміємо, над чим працювати у цей короткий період до старту сезону. Загалом, наші молоді футболісти зіграли на рівні. Хотілося б лише більше роботи з м‘ячем.

Заключний спаринг-матч літнього міжсезоння Верес планує зіграти 13-го серпня проти Руха. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також