«Верес» — потенційний лідер

1017 0

Ми у соцмережах:

«Верес» — потенційний лідер

У п’ятницю, 20 листопада, у Першій лізі (ІІ групи) відбулися матчі чергового туру. Рівненський «Верес» гостював у Краматорську. Завдяки дублю Михайла Шестакова рівняни у надпринциповій грі обіграли «Авангард» — 1:2 — і посідають третє місце. Однак маючи дві гри у запасі, мають усі шанси очолити турнірну таблицю.

Юрій Вірт, головний тренер «Вереса»:
— Задоволений результатом. Щодо гри — є моменти, які треба покращувати. Було багато браку в елементарних ситуаціях. Маємо над цим працювати. Сьогодні поле було мерзле. Не в ідеальному стані. Це одна з причин того браку. Тому так довго обробляли м'яч.
Розраховували забити швидкий гол. Але брак заважав створювати моменти. У перерві поговорили, спробували виправити помилки. Забили, змусили суперника помилитися й отримати вилучення. Але потім почали програвати боротьбу, чомусь злякалися. Не можемо дозволяти собі такого. Треба віддати належне супернику, який дуже старався і зумів забити.
Ми були змушені йти вперед великими силами. Тимофієнко ідеально розібрався в ситуації, коли ми забили вдруге. Це дуже важлива перемога у важкому матчі проти дуже мотивованого суперника.

Результати 14 туру:

Агробізнес Нива Тр. .......4:0
Кристал ВПК-Агро...........1:2
Авангард Верес...............1:2
Гірник-Спорт Оболонь.....2:3
Полісся Миколаїв............1:3
Металіст 1925 Кремінь....0:1
Альянс Чорноморець......0:0 

Нападника рівнян Михайла Шестакова визнано героєм 14 туру у Першій Лізі за версією SportArena. Також він увійшов до ТОП-10 бомбардирів першого кола.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також