«Верес» представив перших новачків

1239 0

Ми у соцмережах:

«Верес» представив перших новачків

Рівненський «Верес», який готується до весняної частини чемпіонату другої ліги, представив перших новачків міжсезоння.

Це 30?річний захисник Андрій Гурський (попередні клуби — «Оболонь», «Севастополь», «Рух», «Полісся», «Миколаїв»), 28?річний півзахисник Станіслав Чучман («Металіст», «Львів», «Миколаїв», «Рух») та 28?річний нападник Михайло Шестаков («Реал-Фарма», «Балкани», «Жемчужина», вінницька «Нива»). Перші двоє зі Львова, третій — з Вінниччини.

Крім цього, в суботу вболівальникам офіційно представили асистента головного тренера Михайла Тюріна, адміністратора Анатолія Коломійця та лікаря Геннадія Кватирука.

Підписані та потенційні новачки зможуть себе проявити вже у найближчі дні. З 15 по 23 лютого «Верес» зіграє на турнірі в Івано-Франківську, де, на відміну від Рівного, встановили штучне поле в рамках програми «Хет-трик». На груповому етапі «Верес» зіграє з івано-франківським «Прикарпаттям», чернівецькою «Буковиною» та івано-франківською ДЮФК «Ніка-05».

Нагадаємо, перший офіційний матч у нинішньому році «Верес» проведе 6 квітня проти «Черкащини». Поки що у турнірній таблиці групи А другої ліги рівняни — шості.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також