"Верес" програв

1065 1

Ми у соцмережах:

Рівненський "Верес" не зумів забити у ворота другої команди "Оболоні-Бровар" і перервав свою чотириматчеву переможну серію у Другій лізі чемпіонату України. "Верес" - "Оболонь-Бровар-2" - 0:1

Двадцять очок розділяли "Верес" та дубль столичної "Оболоні" перед стартом звітного поєдинку. Рівняни утримували третю позицію у турнірній таблиці Групи "А" Другої ліги. Команда з Бучі востаннє дотепер перемагала 4-го серпня і посідала останню сходинку.

Рівняни на правах господарів першими створили небезпеку біля воріт суперників. Мар'ян Мисик виконав кутовий зліва, Ігор Солдат бив головою - хрестовина! А "Оболонці" відповіли результативно. Денис Островський змістився з правого флангу в центр і несподівано для Максима Бабійчука пробив з лінії штрафного - 0:1.

"Верес" міг доволі швидко відповісти. Мисик п'ятою зіграв на хід Антону Яременку, той виконав навіс справа, голкіпер "оболонців" Коломієць помилився на виході і Михайло Шестаков розстрілював порожні ворота - поперечина! Ще один шанс капітан рівнян втратив перед самою перервою. Цього разу Михайло Шестаков програв свою мікродуель голкіперу команди гостей. 

У перерві Юрій Вірт змінив Антона Євдокимова на Тараса Пінчука. Останній вийшов на лівий фланг оборони. У центр захисту змістився Ігор Солдат, а Сергій Петько звідти повернувся у центр півзахисту, аби активніше допомагати атаці. Втім, як і у першому таймі цього мату, рівнянам очевидно не вистачало швидкості та свіжості. Гості ж усією командою "сіли" в оборону, утримуючи позитивний результат.

У підсумку рівняни так і не змогли знайти ключа до воріт гостей, перервавши тим самим свою чотириматчеву переможну серію і зазнавши четвертої поразки у чемпіонаті, повідомляє Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне).


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також