«Верес» розгромив рівнян

827 0

Ми у соцмережах:

«Верес» розгромив рівнян

У силу того, як розвивався рівненський футбол упродовж останніх двох десятків років, не дивно, що нині в Українській Прем'єр-лізі виступає усього п'ятеро гравців, яких можна назвати місцевими вихованцями.

Верес Найбільш рівненська команда УПЛ після приходу іспанського тренера і в попередніх матчах виглядала солодким пиріжком для суперників. У матчі ж проти «Вереса» «Карпати» зовсім перетворилися на однойменне тістечко. Команда Юрія Вірта з'їла його легко і з задоволенням, відвантаживши голів більше, ніж у попередніх семи матчах. За іронією долі, два з шести голів забив єдиний вихованець рівненського футболу в нинішньому «Вересі» Михайло Сергійчук. Описувати в деталях розгром команди, яка ще кілька років тому грала у Лізі Європи, командою, якої взагалі не існувало, марна справа. Лише кілька цікавих моментів:

  • свій перший гол в УПЛ забив найкращий бомбардир торішньої першої ліги Руслан Степанюк;
  • також свій перший в УПЛ м'яч провів Геннадій Пасич, водночас цей гол для «Вереса» став сотим у вищій лізі;
  • з таким великим рахунком у вищій лізі «Верес» ніколи не перемагав і так багато голів в одному матчі не забивав. Більше того, за всю історію, починаючи від «Колгоспника», рівняни так переконливо на виїзді перемагали лише раз — рік тому в Горішніх Плавнях;
  • «Верес» у цьому сезоні у суперників «звільнив» вже другого тренера. Спочатку був Бабич з «Чорноморця», і от тепер Наварро з «Карпат».

Чергове випробування на команду Юрія Вірта очікує у суботу. На «Арені Львів» «Верес» прийматиме головного претендента на «бронзу» чемпіонату полтавську «Ворсклу». Очікувати, що ця команда буде такою ж солоденькою, як «Карпати», навряд чи варто, адже тренер там не іспанець, а скромний українець Василь Сачко.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також