Верес розпочав перший тренувальний збір

1234 0

Ми у соцмережах:

Верес розпочав перший тренувальний збір

Футболісти рівненського "Вереса" розпочали підготовку до весняної частини сезону у Другій лізі.

Вчора гравці та тренерський штаб зібралися після відпустки у Рівному та пройшли необхідний медогляд. Сьогодні команда під керівництвом головного тренера Олега Шандрука провела перше тренування на стадіоні "Авангард": крос та розминка.

Участь у першому тренуванні взяли 19 футболістів. Серед них і сім гравців, які прибули до Рівного на оглядини. Їхні імена тренерський штаб клубу поки не розголошує.

 

- З цими футболістами вже є попередні домовленості. Ми тривалий час "вели" їх, вивчали їхні якості. Сподіваюся, вони нам допоможуть. Але вони мають довести це на зборах, під час тренувального процесу та підготовчих матчів, - сказав головний тренер "Вереса" Олег Шандрук.

До 10-го лютого команда працюватиме у Рівному у режимі дворазових тренувань. Другий збір "Верес" проведе в Івано-Франківську з 14-го лютого по 1-ше березня. Там рівняни візьмуть участь у товариському турнірі. Де команда проведе третій тренувальний збір - поки остаточно не вирішено.

Головний тренер команди Олег Шандрук представив футболістам свого нового асистента. Ним став, як і анонсувалося раніше, Михайло Тюрін. А також - нового адміністратора команди. Цю посаду відтепер обійматиме екс-гравець рівненського "Вереса" (280 матчів, 19 м'ячів) Анатолій Коломієць.

 

Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне)

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також