«Верес» розпочав підготовку до старту нового сезону

617 0

Ми у соцмережах:

«Верес» розпочав підготовку до старту нового сезону

Команда та тренерський штаб народного клубу вперше після майже чотиримісячної відпустки знову зібралися у Рівному.

Футболісти пройшли необхідний медичний огляд під наглядом нового клубного лікаря - Артема Зінченка, який раніше працював у футбольному клубі Маріуполь. Рівняни провели перше тренування на стадіоні ОДЕК в Оржеві.

У розпорядженні головного тренера команди Юрія Вірта - 21 футболіст. Включно із новачками: Арсенієм Коркодимом, Романом Гагуном, Миколою Квасним і Василем Курком.

- Всі, на кого ми чекали - прибули до розташування команди. Від завтра ми очікуємо також на кількох потенційних новачків. Сподіваюся, ми зможемо посилитися ще трьома-чотирма футболістами. - розповів Юрій Вірт у коментарі інформаційній службі народного клубу.

Перший тренувальний збір червоно-чорних триватиме два тижні. У цей період команда працюватиме у Рівному та Оржеві, де займатиметься загальнофізичною підготовкою та роботою з м'ячем. А також зіграє контрольну гру проти команди Львів U19 (13 липня).

Загалом рівняни планують провести сім спарингів: окрім юнацької команди Львова, це матчі з Карпатами (21 липня), Львовом (24 липня), Минаєм (29 липня) - на другому зборі та поєдинки з Колосом (6 серпня), ЛНЗ (9 серпня) і Рухом (13 серпня) - на третьому зборі.

Нагадаємо, орієнтовна дата початку нового чемпіонату Української Прем'єр-ліги - 20 серпня. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також