«Верес» розпочне у Млинові й без глядачів

1231 0

Ми у соцмережах:

Фрагмент матчу «Верес» — «ОДЕК»

Перемогою 4:0 у Володимирці над віце-чемпіоном Рівненщини футбольним клубом «Малинськ» завершив підготовку до весняної частини чемпіонату рівненський «Верес». Загалом на заключному, четвертому зборі «Верес» провів дві гри, перед цим у Здолбунові переграв оржівський «ОДЕК» — 3:2.

Якщо ж пригадати все міжсезоння, то підопічні Олега Шандрука зіграли десять матчів, у рівнян сім перемог, нічия та дві поразки. Плюс виграний трофей — «Кубок міського голови Івано-Франківська».

Упродовж міжсезоння керівництво «Вереса» оголосило про підписання контрактів з десятьма новачками. Щоправда, одному з них, Сергію Чеботарьову, довелося подякувати, після того як один столичний журналіст написав, що Чеботарьов грав у Криму після анексії. Запрошені новачки помітно досвідченіші за тих гравців, з якими попрощалися восени. Зокрема, повернувся у «Верес» Валерій Кучеров, який грав у команді торік в УПЛ. Тобто варто говорити, що наша команда, попри посередній виступ восени, налаштована таки поборотися за вихід до першої ліги.

Нині у турнірній таблиці групи А другої ліги «Верес» — шостий, після 17 матчів у команди 24 очки. Від пари лідерів — ужгородського «Миная» та житомирського «Полісся» — рівняни відстають на 6 очок.

Стартовий офіційний матч 2019 року «Верес» проведе в суботу у Млинові проти «Черкащини». Гра розпочнеться о 16.00, щоправда, відбудеться вона без глядачів. Так ФФУ покарала «Верес» за поведінку вболівальника, який схопив за шию суддю.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також