«Верес» серйозно поступився «Динамо»

904 0

Ми у соцмережах:

«Верес» серйозно поступився «Динамо»

Рівненський клуб програв другу гру поспіль у чемпіонаті.

 Як повідомляє сайт клубу, рівняни певний час збивали темп гри.

Однак Беньямін Вербіч невдало зіграв на Віктора Циганкова, але м'яч відскочив назад до словенця, який несподівано для голкіпера з шістнадцяти метрів дуже точно пробив у ближній кут воріт - 0:1.

Значно багатшим на події був другий тайм. На шостій хвилині після відновлення зустрічі Валерій Кучеров наступив на ногу Денису Гармашу - пенальті.

Віктор Циганков дуже переконливо пробив з точки, але хтось із динамівців ще до свистка вбіг у штрафний майданчик «Вереса». Катерина Монзуль гол не зарахувала і прийняла рішення перебивати пенальті. З другої спроби Віктор Циганков пробив вище воріт!

Втім, гостям знадобилося лише десять хвилин, аби забити вже за правилами. Микола Шапаренко віддав класну передачу на Беньяміна Вербіча. Захисники Вереса дозволили словенцю розвернутися і пробити у ближній кут воріт - 0:2.

Ще за чотири хвилини крапку у грі поставив Віктор Циганков. Роман Мірошник помилився, віддаючи передачу назад, Денис Гармаш перехопив м'яча і віддав передачу партнеру, який забивав уже в порожні ворота.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також