«Верес» спробує поблизу Ужгорода здолати «Минай»

566 0

Ми у соцмережах:

«Верес» спробує поблизу Ужгорода здолати «Минай»

Матч Минай - Верес відбудеться на стадіоні Минай, що поблизу Ужгорода, у неділю, 29-го жовтня, і розпочнеться о 13:00.

Бригаду арбітрів у матчі дванадцятого туру чемпіонату VBET-ліги Минай - Верес очолить тридцятисемирічний Юрій Іванов із Макіївки.

Йому допомагатимуть асистенти Олександр Дашко (Київська область) та Сергій Дарійчук (Чернівецька область). Четвертий арбітр: Сергій Задиран (Київська область). Спостерігач арбітражу: Орест Шмигельський (Львів). Делегат УАФ: Степан Понайда (Львів).

Арбітр VAR: Дмитро Бондаренко (Одеса). Асистент арбітра VAR: Тарас Чопілко (Київська область.). Спостерігач арбітражу VAR: Сергій Лисенчук (Київська область). 

Півзахисник Андрій Блізніченко, який через ушкодження пропустив майже два місяці, цього тижня повернувся до тренувань у загальній групі і готовий вийти на поле у недільному поєдинку чемпіонату проти Минаю.

- Почуваюся значно краще. Зараз практично не відчуваю болю. Дякую лікарям, що поставили мене на ноги. Готовий до бою. За вболівальників, за місто, за президента і тренерський штаб. Зараз ми в тій ситуації, коли на кожну гру треба виходити, як на останній бій. 

Всі чекають тільки на перемогу. Інший результат - неприйнятгний. Тому, думаю, якогось видовищного футболу чекати не варто. Це буде справжній бій. Багато боротьби. Хто її виграє - виграє матч.

Це гра навіть не за шість очок, а за усі дев'ять. Ми на дні таблиці і нам дуже потрібна перемога.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також