«Верес» таки стартував у першій лізі

686 0

Ми у соцмережах:

«Верес» таки стартував у першій лізі

Через захворювання шести гравців на коронавірус рівненський «Верес» змушений був пропустити матч 1-го туру в Києві проти «Оболоні». Цю гру перенесли на пізніше. Втім, перший після повернення до першої ліги матч «Верес» проводив таки у столиці, на стадіоні імені Баннікова. Саме там тимчасово приймає суперників житомирське «Полісся», чий стадіон поки не отримав необхідного дозволу.

За підбором гравців «Верес» виглядає солідніше за «Полісся», тому його перевага у грі виглядала логічно. І якщо «Полісся» за весь матч майже нічого не створило, то наша команда кілька разів могла забити. Але житомирян врятував голкіпер. Зрештою — 0:0.

Ця нічия задовольнила наставника рівнян Юрія Вірта. Той визнає, що команда ще не набрала кондиції, адже чимало гравців прийшло лише тоді, коли стало офіційно відомо про вихід до першої ліги, тобто наприкінці серпня. Втім, тренер вірить, що такі досвідчені гравці, які грали за «Верес» ще в УПЛ, як Михайло Сергійчук чи Геннадій Пасич, ще наберуть, і тоді буде зовсім інший футбол.

На відміну від «Вереса» більшість інших команд провели вже по дві гри, і, що цікаво, жоден з десяти клубів не спромігся здобути дві перемоги. Це дає надію, що новий чемпіонат у першій лізі буде не менш цікавий, ніж попередній.

Наступну гру «Верес» проведе проти івано-франківського «Прикарпаття». Це буде перша домашня гра рівнян. Остаточної інформації ще немає, але є ймовірність, що гра у Млинові відбудеться з глядачами. Якщо й так, то на ажіотаж навряд чи варто чекати, оскільки гру призначили на понеділок.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також