«Верес» у Ковалівці поступився «Колосу»

896 0

Ми у соцмережах:

«Верес» у Ковалівці поступився «Колосу»

Рівняни не реалізували декілька прекрасних шансів у кожному з таймів і програли у Ковалівці. Колос - Верес - 2:0 (0:0)

Ковалівці на правах господарів поля на старті поєдинку атакували дещо гостріше. Не в останню чергу - завдяки помилкам рівнян в обороні.

Роман Гагун віддав невдалу поперечну передачу на Василя Курка і тим самим вивів на побачення із Богданом Когутом Олега Ільїна. На щастя, переможцем із цієї дуелі вийшов наш воротар.

Згодом Денис Кузик перехопив таку ж невдалу передачу назад на свого голкіпера від Василя Курка. М'яч пройшов повз вже порожніх воріт Вереса.

Втім, завершувався тайм під акомпонемент атак Вереса. А дирижерами виступали брати Шараї. Спершу Владислав на швидкості увірвався у штрафний майданчик Колоса і в оточенні трьох опонентів примудрився класно прицілитися у дальній кут воріт - стійка!

А потім Станіслав Шарай вдало обробив м'яча після відскоку і пробивав метрів з десяти - надійно зіграв в цьому епізоді Євген Волинець!

Супермомент рівняни не реалізували одразу після перерви. Віталій Дахновський заробив право на штрафний. А класний і технічний удар Дмитра Кльоца прийняла на себе поперечина воріт Колоса!

Не забиваєш ти - забивають тобі. Результативною для господарів стала банальна атака правим флангом з верховою передачею на лінію воротарського майданчика. Євген Пасіч програв позицію Олегу Ільїну і ніким не прикритий гравець Колоса ударом головою ростріляв Богдана Когута - 1:0.

Верес одразу ж відповів. Знову на виконання пробивав Владислав Шарай - цього разу з-під поперечини м'яч потягнув Євген Волинець!

І знову забив Колос. Сергій Чоботенко на ближній стійці виграв верхову дуель у Василя Курка і ударом головою у ближній кут замкнув подачу зліва від кутового прапорця - 2:0.

Четверта у сезоні поразка рівнян. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також