«Верес» - у Першій лізі: відомі рівняни підтримали команду на виїзді

1252 0

Ми у соцмережах:

«Верес» - у Першій лізі: відомі рівняни підтримали команду на виїзді

Рівненський «Верес» вийшов у Першу лігу. Народна команда за сумою двох матчів плей-офф перемогла "Черкащину" - 2:0 і 1:1. Напружена гра за місце в Першій лізі відбулася вчора на Київщині.

Підтримати улюблену команду приїхав палкий вболівальник червоно-чорних, кандидат на посаду мера Рівного Юрій Вознюк, а також голова Рівненської обласної федерації футболу Олексій Хахльов, віце-президент клубу "Верес" Андрій Біланчук, гендиректор ПАТ "Центренерго" Олександр Корчинський та ще два десятки відданих фанатів червоно-чорних.

Юрій Вознюк розповідає, вболівав за команду Верес ще в дитинстві, наразі продовжує підтримувати гравців.

 - Я вболіваю за «Верес» з шкільного віку. З дитинства ходив на їхні матчі, пам’ятаю кожну гру і ким забиті голи. Вихід нашої команди у Першу лігу – це те, чого ми чекали. Символічно, що саме вчора «Верес» отримав свідоцтво про створення публічного акціонерного товариства. Це вперше в Україні, немає жодної команди, яка має такий статус. Тож, відсьогодні кожна людина, навіть за кордоном отримує можливість стати частиною Народного клубу. Звичайно, ми хочемо, щоб Перша ліга проходила на стадіоні «Авангард» у м. Рівному. Тож, зробимо усе можливе, щоб так і було.


Не зважаючи на карантин,  рівненські вболівальники влаштували гарячу підтримку своєї команди за межами стадіону.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також