«Верес» у Рівному переміг харків`ян

759 0

Ми у соцмережах:

«Верес» у Рівному переміг харків`ян

Сім забитих м'ячів, вилучення, пенальті і чотири зміни лідера в рахунку - домашній матч Вереса проти харківського Металіста 1925 перетворився на справжній трилер.

Перемогу господарям приніс пізній гол Миколи Гайдучика! 

До домашнього поєдинку проти Металіста 1925 рівняни підійшли із серією з восьми поспіль матчів без перемог. І харків'яни здавалися ідеальним суперником, щоби цю серію перервати. У попередніх п'яти поєдинках Металіст 1925 ніколи не здобував очок на полі червоно-чорних і, навіть, не забивав у Рівному.

Втім сьогодні, навіть без дискваліфікованого головного тренера Олега Голодюка, гості добряче попсували рівнянам нерви.

Вже на третій хвилині Євгеній Шевченко порушив правила на фланзі. Артем Габелок виконав подачу у штрафний майданчик рівнян. Там Богдан Когут перед собою не дуже вдало парирував потужний удар суперника, а Андрію Борячуку ніхто не завадив забити після добивання - 0:1.

Шок, від якого Верес швидко оговтався. Віталій Дахновський, який повернувся у старт після травми і тривалого лікування, на крейсерській швидкості втік від трьох опонентів і змусив суперника фолити! Фол останньої надії і вилучення у харків‘ян! Ігор Курило отримав червону картку!

Вересу знадобилося сім хвилин, щоб використати чисельну перевагу. Олег Мозіль у неймовірному стрибку парирував удар Віталія Дахновського після передачі Валерія Кучерова справа. Але першим на добиванні був Євгеній Шевченко, який у підкаті випередив Дмитра Капінуса - 1:1.

Господарі продовжили тиснути. Ще двадцять хвилин і вперед у рахунку вийшли господарі. Владислав Шарай на правому куті штрафного майданчика отримав передачу від Яго і як рукою поклав м‘яча у дальній верхній кут - 2:1!

Команда Сергія Лавриненка, здавалося, повністю контролює гру. Втім, після перерви Металіст 1925 здійснив неймовірний камбек!

Спершу швидку контратаку гостей і неймовірну зрячу передачу від Андрія Борячука точним ударом у ближній кут завершив Ростислав Русин - 2:2! А ще за чотири хвилини Євген Ткачук виграв другий поверх в Олександра Кучеренка і замкнув подачу з кута поля - 2:3!

Тепер вже Верес взявся за камбек. І партнерів за собою знову повів Віталій Дахновський. Він на мить випередив Євгена Ткачука і змусив того фолити - пенальті! Сам Віталій Дахновський взявся виконувати одинадцятиметровий і пробив майже ідеально - 3:3.

Далі забити могли обидві команди. Трішки вище воріт пробив Валерій Кучеров. А Богдан Когут ногою у куті воріт парирував удар суперника!

Перемогу рівнянам у цій феєричній грі приніс Микола Гайдучик, який вийшов на заміну і практично з метра заштовхав м'яча у ворота після передачі Євгенія Шевченка зліва і скидки від Дениса Світюхи!

4:3 - надважлива перемога рівнян над Металістом 1925!

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також