«Верес» у Рівному врятувався на останніх хвилинах

703 0

Ми у соцмережах:

«Верес» у Рівному врятувався на останніх хвилинах

Під проливним дощем рівненський Верес зумів двічі відігратися у протистоянні з луганською Зорею.

 Гра закінчилася з рахунком 2:2.

На десятій хвилині зустрічі Михайло Шестаков на фланзі сфолив проти Ігоря Снурніцина. Футболісти Зорі розіграли стандарт і Арсеній Батагов практично впритул бив головою! Богдан Когут у стрибку дістав м‘яча у правому від себе куті воріт!

Тривожний дзвіночок насторожив господарів. І вони поступово відвели гру від власних воріт. Гра перетворилася на боротьбу у центрі поля та регулярні спроби вертикальних передач від обох суперників.

Так тривало, аж поки вперед не вийшли гості. Олегу Данченку дозволили виконати подачу з правого флангу, а Денис Нагнойний вистрибнув вище Василя Курка і з лінії воротарського майданчика ударом головою не залишив шансів Богдану Когуту - 0:1.

Перед перервою у Зорі був ще один момент. Після подачі з кута поля від того ж Олега Данченка головою бив Герреро - вище воріт.

А потім забив Верес! Станіслав Шарай виконав подачу від кутового прапорця з правого флангу, а Семен Вовченко на дальній стійці випередив Арсенія Батагова і головою пробив під опорну ногу голкіперу - 1:1.

По перерві гості додали в динаміці, раз за разом заробляючи кутові. І один із них приніс Зорі успіх. Після подачі від прапорця з лівого флангу Олександр Яцик, вигравши другий поверх, пробив головою практично впритул - 1:2.

Сергій Лавриненко освіжив атаку, випустивши Миколу Гайдучика, Романа Ковалюка і Андрія Блізніченка. Останній дуже швидко міг відзначитися. Він сам заробив небезпечний штрафний і сам його виконав. Голкіпер Зорі відбив м‘яча перед собою, а добивання від Жуліо Сезара було неточним.

Втім саме Андрій Блізніченко врятував нічию для рівнян. Андрій Кухарук виграв боротьбу за мяч у центрі поля і кинув у прорив лівим флангом Романа Ковалюка. Той віддав у центр під удар Андрію Блізніченку, який пробив лівою метрів з вісімнадцяти в дотик і після рикошету від ноги Арсенія Батагова м‘яч влетів у ворота гостей - 2:2! Перший у сезоні м'яч Андрія Блізніченка і другий асист для молодого Романа Ковалюка!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також