Верес у столиці здолав Оболонь

828 0

Ми у соцмережах:

Верес у столиці здолав Оболонь

Відігравши увесь другий тайм у чисельній меншості, Верес зумів обіграти Оболонь у столиці і крокує далі у Кубку України! Оболонь - Верес - 0:1 (0:0)

VBet Кубок України з футболу, 1/16 фіналу
22 вересня 2021 року, Київ, стадіон Оболонь-Арена.

Гол: М.Шестаков (81).

Попередження: Черній (11), Матчж (41), Майданевич (55), Батальський (87) - Гечев (34).

Вилучення: Гечев (45+2, повторне попередження).

На 81-й хвилині Михайло Шестаков не реалізував пенальті (воротар)

Сім замін у порівнянні з матчем чемпіонату України проти Дніпра-1 зробив головний тренер Вереса Юрій Вірт у кубковому поєдинку проти першолігової Оболоні. Така ротація має єдину причину - насичений графік матчів. Лише три дні тому червоно-чорні зіграли у Дніпрі. А ще за два дні - гратимуть у столиці проти Шахтаря.

Мабуть, у грі із гірниками рівняни вже перебували подумки. Оскільки, повністю віддали ігрову ініціативу супернику. Оболонь більше тримала м'яч і більше атакувала. На 11-й хвилині гри Олексій Майданевич наважився на удар метрів з двадцяти. Діагональний постріл із зони правого кута штрафного майданчика - м'яч просвистів поряд зі стійкою.

Потім були удари Олексія Лобова та Ігоря Мединського - також неточні.

Нарешті, Артем Кичак парирував удар Костянтина Чернія та добивання Ігоря Мединського з близької відстані, коли сам голкіпер рівнян у простій ситуації подарував м'яча суперникам перед власним штрафним майданчиком!

Вдруге у гру голкіпер гостей серйозно вступив за п'ять хвилин, коли парирував удар того ж Костянтина Чернія з близької відстані після виконання стандарту від Артура Мурзи!

У Вереса до перерви можна згадати лише удар від Віталія Тимофієнка. У листопаді минулого року з цієї точки, виконуючи штрафний, він забив Оболоні. Сьогодні - ні.

Ще один напів момент мав Ігор Солдат. Його удару з близької відстані після подачі з кута поля забракло влучності.

Наприкінці першого тайму нагадав про себе арбітр. Спершу Іван Матяж двома ногами стрибнув у Сергія Петька. Але за відверто грубий фол отримав лише попередження від Ярослава Козика. А потім за розмови з асистентом арбітр із Мукачева нагородив повторним попередженням Михаіла Гечева. На другий тайм Верес залишився у чисельній меншості.

По перерві картина гри не змінилася. Олексій Лобов вирізав зручну передачу на хід Ігорю Мединському, той перекинув м'яча через Артема Кичака, але не влучив у ворота.

Ще за декілька хвилин Артем Кичак у куточку воріт парирував небезпечний удар від Юрія Мате.

Потому Верес дещо заспокоїв гру. Тренерський штаб рівнян освіжив фланги, випустивши на поле братів Геннадія та Євгена Пасічів у доповнення до Михайла Шестакова, який ще в перерві замінив Сергія Панасенка.

Команда Юрія Вірта терпіла і зрештою отримала свій шанс. Геннадій Пасіч віддав передачу на хід Михайлу Шестакову. Єдиний нападник Вереса на досвіді прокинув м'яча повз Бородая і змусив того сфолити! Пенальті!

Назарій Федорівський парирував одинадцятиметровий, але Михайло Шестаков був першим на добиванні! Оболонь - Верес - 0:1!

Після цього Оболонь розгубилася. А рівняни могли забивати вдруге. Дмитро Нємчанінов вже обіграв голкіпера, але не влучив у порожні ворота.

Верес обігрує Оболонь на виїзді і крокує далі у Кубку України!

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також