Верес у Туреччині гратиме проти казахського «Каспію»

668 0

Ми у соцмережах:

Верес у Туреччині гратиме проти казахського «Каспію»

День перед грою в Анталії всі футболісти Вереса налаштовуються максимально серйозно. Вже менше жартів, більше втоми, футболісти, як вони самі казали на початку, «піднаїлися».

Ряд гравців отримали  в  Туреччині мікропошкодження: Тимофієнко, Петько, Поворознюк, Савошко. Клубний лікар Юрій Сіренко запевняє, що травми наразі не є серйозними, однак чи зможуть футболісти зіграти проти казахського «Каспію» визначиться лише в день матчу.
Варто відзначити, що в готелі є прекрасні умови для реабілітації та відпочинку. У відкритому доступі сауна, хамам, критий басейн та джакузі.
Не всі клуби УПЛ мають такі умови, адже у ряді готелів обмежений доступ до СПА-зони, однак завдяки професіоналізму організаторів рівненський Верес забезпечений всім необхідним.
 
У вільний від роботи час у розпорядженні гравців є настільний теніс, американський більярд, лаундж-зона зі смачним чаєм та кавою та достойним вибором смаколиків.
У медичного штабу клубу є все необхідне: медикаменти, масажні столи, окремі кімнати для маніпуляцій. Враховуючи важкий ритм, медичне забезпечення є ключовим фактором для успішного проходження зборів.
Сьогодні всіх нас очікує гра проти Каспію, де можна буде оцінити фізичні кондиції на першому відтинку підготовки. Завдання не так виграти, як перевірити функціональні можливості хлопців після довгої перерви.⠀
 
Однак, знаючи амбіції та вимоги Юрія Вірта, ніхто не знімає ціль здобути перемогу в кожній грі. 
Усі фото - НК "Верес" у Фейсбуці.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також