«Верес» у Туреччині перемогами не радує

1480 0

Ми у соцмережах:

«Верес» у Туреччині перемогами не радує

Футболісти «Вереса» на зборі у Туреччині провели три поєдинки, в яких двічі програли та раз зіграли унічию.

Першим суперником рівнян був середняк румунського чемпіонату «Газ Метан». Вже у першому таймі румуни забили двічі. Після перерви Михайло Сергійчук з пенальті один гол відіграв, але в кінці гри «Верес» пропустив ще раз — 1:3.

Наступний матч був проти четвертої команди Болгарії «Бероє». Перший тайм «Верес» завдяки удару зі штрафного Дениса Кожанова виграв — 1:0. Після перерви болгари зробили масові заміни, а от наша команда продовжила до фінального свистка грати стартовим складом. Як наслідок, «Бероє» забило двічі, перемігши 2:1.

Грав з болгарами без замін «Верес» тому, що на цей же день запланував ще один поєдинок — проти аутсайдера словацької Суперліги клубу «Желєзярне». Експериментальний склад «Вереса» зі словаками зіграв — 0:0.

У перших двох зустрічах, судячи з усього, вболівальники могли побачити склад рівнян близький до основного. Олександр Бандура у воротах, на лівому фланзі Микита Каменюка та Ростислав Волошинович, на правому — Сергій Сімінін та Денис Кожанов, у центрі поля — Максим Каленчук, Роман Карасюк та Руслан Степанюк. Втім, щодо деяких позицій, судячи з усього, в головного тренера Юрія Свіркова ще є питання. Наприклад, в першій зустрічі в центрі захисту грала пара Володимир Адамюк-Микола Іщенко, а в другій — Володимир Адамюк-Сергій Борзенко. У нападі в матчі з румунами зі старту вийшов Михайло Сергійчук, а в грі з «Бероє» — потенційний новачок з Ірану.

Попереду у «Вереса» ще три контрольні гри у Туреччині: 4 лютого проти казахського «Жетису», 6-го лютого проти братиславського «Слована», а 10 лютого проти мінського «Динамо».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також