«Верес» у Туреччині програв «Поліссю»

629 0

Ми у соцмережах:

«Верес» у Туреччині програв «Поліссю»

У стартовому матчі Winter Cup рівненський Верес відкрив рахунок, але пропустивши у відповідь двічі, поступився першоліговому Поліссю з Житомира. Полісся - Верес - 2:1 (1:1)

Через негоду, яка вчора вирувала у турецькому Белеку, старт першого турніру Winter Cup довелося відкласти на сьогодні.

Рівняни веселіше розпочали стартову гру. Команда Юрія Вірта непогано комбінувала в заключній третині поля і вже на перших хвилинах двічі мала шанси завдати вирішального удару. Обидва рази рівняни затягнули з останнім пасом.

Черговий дзвіночок для житомирян продзвенів після швидкого переводу рівнянами м'яча з правого флангу на лівий, де Геннадій Пасіч на швидкості втік від опіки і завдавав удару по воротах - Полісся врятував голкіпер.

Втім, стартова активність червоно-чорних принесла плоди. Андрій Нестеров спершу програв боротьбу на другому поверсі Миколі Гайдучику, а потім сфолив проти Сергія Петька - пенальті! Одинадцятиметровий чітко реалізував Роман Гончаренко - 0:1.

Пропустивши, активізувалися житомиряни. Пилип Будківський головою замикав подачу Дмитра Шастала - м‘яч пролетів зовсім поряд з поперечиною воріт.

За мить вже сам Дмитро Шастал виходив на побачення з Богданом Когутом - голкіпер Вереса врятував свою команду у ближньому бою!

Гол у ворота рівнян прийшов з правого флангу. Василь Грицук двічі поспіль асистував Дмитру Шасталу. Після першого удару наші ворота врятував Ігор Солдат, але з другої спроби житомиряни все ж заштовхали м‘яча у ворота - 1:1.

До перерви Богдан Когут ще двічі вступав у гру після ударів Пилипа Будківського.

У другому таймі команди створили не так багато потенційно гольових нагод. Втім, житомиряни свій шанс все ж знайшли. Денис Янаков ідеально виконав штрафний удар. Точно в ближню дев‘ятку в обвід стінки - 2:1.

Також варто відзначити дебют у звітній грі у футболці Полісся чемпіона світу з боксу Олександра Усика.

Верес свій наступний матч на Winter Cup проведе 8-го лютого проти харківського Металіста. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також