«Верес» у Туреччині зіграє проти «Динамо», а також проти киргизів та узбеків

701 0

Ми у соцмережах:

Гравці «Вереса» на матчі «Динамо» (Київ) — «Динамо» (Тбілісі) — 1:0

Рівненський «Верес» визначився зі ще трьома спаринг-партнерами на зборі у Туреччині. Це представник Прем’єр-ліги Киргизстану — «Алай» (Ош) та клуб Суперліги Узбекистану — «Кизилкум» (Зарафшан). Втім, найтитулованішим суперником буде володар Кубка володарів кубків УЄФА, дворазовий чемпіон СРСР та вісімнадцятиразовий чемпіон Грузії «Динамо» (Тбілісі).

З киргизами «Верес» зіграє 8 лютого, з узбеками — 24 лютого, а з грузинами підопічні Юрія Вірта зіграють 11 лютого. До слова, минулого понеділка тбіліські «динамівці» у Туреччині грали з київськими одноклубниками, яким програли — 0:1.

Розпочав тренувальні поєдинки «Верес» грою проти казахського «Каспія». Пропустивши на 1-й хвилині, рівняни двічі забили у відповідь, відзначилися Віталій Тимофієнко та Михайло Шестаков.

Нагадаємо, також у Туреччині у «Вереса» заплановано товариські ігри зі «Львовом» (3 лютого), «Минаєм» (5 лютого), латвійською «Лієпаєю» (17 лютого) та «Кривбасом» (21 лютого).

— Щодо новачків — орієнтовно найближчої неділі до нас мають приєднатися два футболісти з Бразилії, які не змогли прилетіти раніше через обмеження, спричинені пандемією, — цитує головного тренера «Вереса» Юрія Вірта клубна пресслужба. — Наразі вони знаходяться в Україні й чекають на завершення карантину, після чого відразу беруть курс на Туреччину.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також