«Верес» у Туреччині втратив шанси на перемогу у Winter Cup

744 0

Ми у соцмережах:

«Верес» у Туреччині втратив шанси на перемогу у Winter Cup

Рівненський Верес вдруге на турнірі програє серію пенальті і втрачає шанси на перемогу у BGV Winter Cup - 2023. Ворскла - Верес - 0:0 (по пенальті - 5:4)

До звітного поєдинку команди підійшли із різними турнірними здобутками. Полтавці у стартовому матчі BGV Winter Cup впевнено (не зважаючи на рахунок - 3:2) обіграли естонську Левадію. Верес натомість поступився Поліссю у серії пенальті після 3:3 в основний час.

Саме Ворскла створила перший момент сьогодні. Феліпе з близької відстані завершував ударом передачу Руслана Степанюка - Вадим Ющишин зіграв надійно.

Верес відповів. Дмитро Кльоц і Валерій Кучеров дотепно розіграли штрафний, залишивши м‘яча Владу Шараю - той класно пробив низом метрів з двадцяти п‘яти - зовсім трохи неточно!

Цей момент, втім, став останнім від рівнян до перерви. Натомість Ворскла мала декілька хороших нагод забити.

Вадим Ющишин спершу у лівому нижньому куті воріт парирував удар потужний низом від Павлюка після затяжної атаки полтавців.

А згодом голкіпер Вереса у стрибку відбив удар Руслана Степанюка на виконання з лінії штрафного майданчика!

По перерві гра продовжилася за сценарієм першого тайму. Ворскла більше володіла м‘ячем, Верес нав‘язував боротьбу і вичікував на свій шанс.

На 60-й хвилині Ворскла змарнувала черговий супершанс. Вадим Ющишин у стрибку парирував удар у протихід від Лопеса у дальній кут! Добивання від Руслана Степанюка блокував Роман Гагун!

Цього разу Верес відповів! І момент рівнян був чи не найреальнішим з усіх, які на той момент стаорили команди. Андрій Блізніченко виконав кутовий справа, Олександр Лебеденко виграв позицію і пробив головою - м‘яч влучив у стійку воріт Ворскли!

Вже за мить стійка воріт врятувала вже Верес! Це Сефері класно пробив з розвороту з лінії штрафного майданчика.

Заключну десятихвилинку матчу своїм сейвом відкрив Павло Ісенко. Голкіпер полтавців потягнув класний удар Геннадія Пасіча після швидкої контратаки рівнян.

Зрештою - 0:0 і гра перейшла у третю на турнірі серію пенальті. Удари з точки краще виконали полтавці. Ворскла реалізувала усі п‘ять спроб. У складі Вереса п‘ятий удар не реалізував Геннадій Пасіч, програвши свою дуель воротарю.

Головний тренер рівненського Вереса Юрій Вірт прокоментував гру команди у матчі з Ворсклою.

- На зборах пенальті не тренували. Але це таке… Тренуй - не тренуй, а в офіційній грі все буде зовсім по-іншому.

Не можу сказали, що повністю задоволений грою команди. Ворскла мала моменти. Могли забивати. Особливо до перерви, коли ми подарували супернику два шанси. Дуже добре зіграв Вадим Ющишин.

Сьогодні була бойова гра. Було багато єдиноборств. В першому таймі ми їх програвали, Ворскла грала агресивніше. Вигравали підбори.

В перерві просив команду грати агресивніше. З виходом свіжих футболістів ми нав‘язали боротьбу. Микола Гайдучик добре чіплявся за м‘яч, ми розвивали контратаки, теж могли забивати.

Вимушена заміна загалом на гру не вплинула. Я попереджав Дениса Балана: якщо відчує дискомфорт - одразу його змінимо. Микола Квасний в обороні відіграв непогано, хотілося б від нього більше допомоги в атаці.

Щодо заключної гри - думатимемо, хто зіграє. Можливо, у матчі з Левадією дамо шанс тим, хто мав менше ігрового часу. Але хто б не вийшов - гратимемо на перемогу.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також