«Верес» у зливу поступається у спарингу «Карпатам»

543 0

Ми у соцмережах:

«Верес» у зливу поступається у спарингу «Карпатам»

Рівненський Верес у доволі експериментальному складі поступився у товариському благодійному матчі львівським Карпатам. У складі червоно-чорних сьогодні дебютували одразу троє гравців команди U19: Андрій Вільховий, Максим Вадовський та Михайло Протасевич. Верес - Карпати - 0:3 (0:1).

Під акомпонемент рясного дощу рівняни на Авангарді поступилися першоліговим львівським Карпатам. Червоно-чорні більше володіли м'ячем, намагалися створювати моменти. Але саме гості більш якісно їх реалізовували.

У середині першого тайму Вадим Ющишин виграв дуель в Олексія Хобленка, який викочувався на побачення із кіпером Вереса. Втім, Капати швидко виконали аут справа, Роман Гагун виявився не готовим перервати верхову передачу справа, м'яч опустився за комірець нашому захиснику і прямісінько на ногу Юрію Тлумаку - 0:1.

У рівнян був хороший шанс відігратися. Дмитро Шух класно розібрався у ситуації і на тарілочці виклав м'яч під удар Михайлу Шестакову. Але той з чотирьох метрів пробив повз ворота.

На старті другого тайму гості забили вдруге. Денис Кожанов виконав штрафний справа, а Олександр Лебеденко на ближній стійці у боротьбі з суперником зрізав м'яча у власні ворота - 0:2.

Крапку у матчі поставив Ігор Дуць. Скориставшись помилкою Арсенія Коркодима у грі на виході він спокійно розстріляв ворота рівнян головою після подачі справа з кута поля - 0:3.

Вже 1-го квітня Верес зіграє черговий матч чемпіонату VBET ліги. Суперником рівнян стане Кривбас. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також