«Верес» U19 не зумів обіграти аматорів

967 0

Ми у соцмережах:

«Верес» U19 не зумів обіграти аматорів

У сьомому контрольному поєдинку літнього міжсезоння Верес U19 не зумів обіграти команду чемпіонату Рівненського району Переможець із Грушвиці. Матч завершився унічю - 2:2. Верес U19 - Переможець (Грушвиця) - 2:2 (2:0)

Сьогоднішній поєдинок пройшов у форматі двох таймів по тридцять хвилин. Обидва свої м’ячі червоно-чорні провели у першому таймі. Голами у складі рівнян відзначилися Петров та Ібрагімов.

Наприкінці зустрічі команда Олега Шандрука двічі пропустила у свої ворота.

Нагадаємо, раніше Верес U19 обіграв Поділля U17 із Хмельницького - 2:1, РОКО з Городка - 3:1, Ковель-Волинь - 2:0, Львів U19 - 2:1 та поступився ковельському Тайму - 2:4 і Славії з Великої Омеляни - 2:3.

У суботу, 6-го серпня, рівняни у Моршині зіграють проти Дніпра U19. 

Тренер команди Верес U19 Олег Шандрук поділився враженнями від гри підопічних у сьогоднішньому контрольному матчі проти Переможця з Грушвиці.

- Грали два тайми по тридцять хвилин. Бо останній день збору, хлопці дуже втомилися. Це було помітно по діях команди на полі. Загалом задоволений побаченим, бо, повторюся, грали під серйозними фізичними навантаженнями. Старалися виконувати поставлені задачі. Тепер хлопці отримають два вихідних. І в суботу граємо проти Дніпра U19.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також