«Верес» U19 обіграв у Рівному «Поділля»

837 0

Ми у соцмережах:

«Верес» U19 обіграв у Рівному «Поділля»

Верес U19 у першому контрольному матчі літнього тренувального збору обіграв юнацьку команду хмельницького Поділля.

Гра відбулася на стадіоні НУВГП у Рівному і пройшла у форматі трьох таймів по 30 хвилин.

Верес U19 - Поділля U17 - 2:1 (0:1, 1:1)

Забитими м'ячами у звітному поєдинку відзначилися Дмитро Тюпа, який перебуває у таборі червоно-чорних на оглядинах, та Святослав Зайко.

Наступним спаринг-партнером рівнян стане команда чемпіонату Рівненського району - Славія. Гра відбудеться 27 липня. 

Тренер команди Верес U19 Олег Шандрук прокоментував дії своїх підопічних у сьогоднішньому спаринг-поєдинку проти Поділля U17: 

- Я очікував гіршого, якщо чесно. Бо гравці п'ять місяців не мали ігрової практики. У першій половині сьогоднішнього матчу ми, здебільшого, переглядали потенційних новачків. Сьогодні їх зіграло десятеро. За підсумком цієї гри - з чотирма з них ми вже попрощалися.  Другу частину матчу провели всі ті, хто залишився в команді з довоєнного періоду. І я залишився задоволений тим, що побачив. Ці хлопці також розуміють, що вони не мають постійного місця в основі. І я радий, що вони конкурують і прагнуть розвиватися. Наразі ми очікуємо ще гравців на оглядини. Будемо намагатися проводити точкову селекцію. Бо основна кадрова робота вже завершена.

У минулому сезоні команда U19 базувалась у Березному, де тренувалась і проводила домашні ігри.

- Ситуація змінилась. Наразі команда базуватиметься у Рівному, - повідомив тренер команди Верес U19 Олег Шандрук. - Якщо точніше, то проживати, харчуватись і тренуватись будемо на базі НУВГП. Це дуже зручно, оскільки тренувальні поля під боком, і трав'яне і синтетика. І, основне. Ми знаходимося поряд із основною командою. Є комунікація, є контакт. Для юних футболістів це дуже важливо.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також