«Верес» U19 поступився «Зорі»

561 0

Ми у соцмережах:

«Верес» U19 поступився «Зорі»

У бойовому матчі рівняни мінімально поступаються Зорі у відкладеному матчі. Верес U19 - Зоря U19 - 1:2 (0:1)

Матч проти Зорі для юнаків рівненського Вереса став третім офіційним упродовж останніх десяти днів. До того ж, одразу декілька із підопічних Олега Шандрука лише вчора відіграли за основу у товариському поєдинку проти Карпат.

Втім, навіть на фоні таких навантажень, рівняни зуміли скласти гідну конкуренцію луганцям сьогодні.

Гол Давида Білого у першому таймі став наслідком необачної скидки від Владислава Фундука. Півзахисник Вереса виграв верхову дуель в одного суперника, втім, у підсумку, виконав передачу просто на ногу іншому. Слід визнати, що і удар у Давида Білого вийшов чудовим - з льоту у дотик і точно в кут.

Рівняни відігралися по перерві. Дмитро Годя виграв силову боротьбу у Дмитра Скочеляса і реалізував хорошу передачу на хід від Ігоря Вороб'яка - 1:1.

Зачепитися за нічию господарям завадив Любомир Кузик. Він наприкінці матчу ідеально точним більярдним ударом від стійки воріт подарував гостям три очки.

У заключний день березня Верес U19 зіграє наступний календарний матч чемпіоната проти Кривбаса. 

Старший тренер команди Верес U19 Олег Шандрук поділився враженнями від гри червоно-чорних у відкладеному поєдинку проти Зорі.

- Попри ігрову і територіальну перевагу над суперником - програли гру. Ми добре розпочали. Знову мали хороші моменти. На жаль, знову відчували проблеми з реалізацією. Не можемо забивати стільки, щоб вигравати матчі. Потім була прикра помилка і гол після дальнього удару.

Важко сказати, чи зуміла команда повністю відновитися після попередніх матчів. П'ятеро наших футболістів лише вчора відіграли за основу у товариській грі проти Карпат. Це і емоційне виснаження, і фізичне. Тому, ми не на всіх сьогодні могли розраховувати. Загалом ми й працюємо заради першої команди. Менше з тим, навіть незважаючи на кадрові втрати - ми мали вигравати сьогодні. Навіть не в оптимальному складі.  Так, не вистачало нам свіжості, драйву. Але ми мали й ігрову перевагу, і за кількістю створених моментів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також