«Верес» веде перемовини із гравцями збірних Вірменії та Північної Македонії

719 0

Ми у соцмережах:

«Верес» веде перемовини із гравцями збірних Вірменії та Північної Македонії

Рівненський Верес веде перемовини із гравцями збірної Вірменії, молодіжної збірної Північної Македонії, камерунцем, а також одразу декількома українцями.

Про це сьогодні під час засідання наглядової ради народного клубу розповів спортивний директор В'ячеслав Шевчук.

- Зараз на ринок виходять українські клуби з серйозними фінансовими можливостями: Кривбас, Металіст. Тому ми звернули увагу на гравців-іноземців. Ведемо перемовини із лівими захисниками. Один із них - гравець збірної Вірменії. Інший - виступає за молодіжну збірну Північної Македонії.

Щодо потенційних новачків в опорну зону - спілкуємося із молодими футболістами луцької Волині. Один із них - Артур Рябов. Також цікавимося Владиславом Семотюком із Прикарпатя. Але за всіх цих футболістів нам доведеться заплатити.

Ми зацікавлені в тому, аби взяти молодого гравця, заграти його і продати дорожче. Чудовий приклад - Минай. Вони заплатили за Рустама Ахмедзаде 500 тисяч гривень, а тепер продали його за 200 тисяч євро. Вірю, що і ми так можемо.

Щодо голкіперів - є дві кандидатури. Це молоді воротарі Волині та Десни. В них теж є діючі контракти. Тому ми поки чекаємо.

Також ведемо перемовини із екс-футболістом Олімпіка Таддеусом Нкенгом, який зараз виступає у Фінляндії.

Можу сказати, що основна наша мета - закрити позицію лівого захисника, - резюмував В'ячеслав Шевчук.

Своє бачення трансферної політики клубу взимку висловив і головний тренер команди Юрій Вірт.

- Нас залишили Максим Бабійчук, Дмитро Нємчанінов, Віталій Тимофієнко і Роберт Гегедош. З Дмитром контракт завершився і ми вирішили його не продовжувати. З трьома іншими ми розірвали контракти. В нас зараз є 14 футболістів віком від 28-ми до 35-ти років. Серед молодих - Віталій Дахновський, Артем Данилюк і Ігор Гук. Ми - найстарша команда ліги. Тому, хотілося б підсилитися гравцями віком до 25-ти років. А краще - талантами до 20-ти років.

Найпроблемніші позиції - це лівий захисник, бо попрощалися з Дмитром Нємчаніновим. Це опорний півзахисник, бо вибув Дмитро Кльоц. Потрібен молодий воротар для заявки у списку Б. Потрібна альтернатива Роману Гончаренку та Роману Мірошнику у центр оборони. Хочемо омолоджувати команду. Потрібно думати про майбутнє. Бо команда може просто стати і ми її не заведемо,  - сказав Юрій Вірт. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також