«Верес» видав видовищну гру, але не забив

1998 0

Ми у соцмережах:

«Верес» видав видовищну гру,  але не забив

Контрольний матч рівненського Вереса та одного з лідерів чемпіонату Другої ліги ЮКСИ - подарував глядачам видовищний футбол із великою кількістю гольових моментів. Але жодного забитого м'яча. Верес - ЮКСА - 0:0

Спарингом проти одного з лідерів Другої ліги, ЮКСИ із Київщини, рівненський Верес заповнив вимушену десятиденну паузу між поєдинками УПЛ проти Динамо та Чорноморця.

Попри рясний дощ та вітер команди зуміли видати видовищну гру з великою кількістю гольових моментів.

Як і у грі проти Динамо минулого тижня - вже на старті поєдинку супершанс не реалізував Марко Мрвальєвич. Атаку лівим флангом із навісною передачею на лінію воротарського майданчику від Дениса Янакова чорногорський форвард замикав ударом головою практично впритул! У неймовірному стрибку м'яч з верхнього кута витягнув Микита Федотов.

За двадцять хвилин червоно-чорні могли забити знову. Після передачі з лівого флангу Марко Мрвальєвич не зміг обробити м‘яч, першим на підборі був Андрій Кухарук. Його удар тягне голкіпер ЮКСИ. А після добивання Марко Мрвальєвича гостей врятувала стійка!

Підопічні Миколи Цимбала теж створювали. Наприкінці тайму Андрій Демиденко з розвороту пробивав з п‘яти метрів! Просто в Євгена Паста!

По перерві моменти біля воріт ЮКСИ виникали частіше, але були менш небезпечними. Голкіпер киян у ближньому куті парирував удар Віталія Дахновського. Яго обігрався із Дмитром Годею і бив у нижній кут - повз ворота.

Знову голкіпер виручив ЮКСУ, коли Віталій Дахновський на виконання пробивав у нижній кут воріт після поперечної передачі справа від Василя Гакмана. А бразилець Яго з чотирьох метрів влучив у стійку!

Нульова нічия. Вже за п'ять днів на Верес чекає гра в Одесі проти Чорноморця. 

Виконувач обов'язків головного тренера рівненського Вереса Олег Шандрук поділився думками щодо гри команди у спарингу з друголіговою ЮКСОЮ.

- На жаль, сьогодні не все нам вдавалося. Перший тайм взагалі був поганий. Другий - краще. З'явилася динаміка, швидкість в атакуючих діях, достатньо створили. Але не забили.

В нас мікроцикл між матчами з Динамо і Чорноморцем вийшов довшим, ніж зазвичай - десять днів. Ми дали хлопцям відпочити і запланували такий спаринг в межах цього мікроциклу.

Денис Балан, Василь, Курко, Віталій Дахновський, Яго - усі, хто раніше відновлювався після мікротравм - сьогодні зіграли. Сподіваємося, Всі будуть максимально готовими до поєдинку з Чорноморцем. Дмитро Кльоц - непогано виглядав. Він дуже багато пропустив і продовжує набирати форму.

Щодо майбутньої гри з Чорноморцем - готуємося у звичному режимі. Команда з Одеси, як і ми, у новому році здобула лише одне очко в трьох матчах. Вони теж незадоволені результатом. Тому попереду - цікава і безкомпромісна гра.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також