«Верес» втратив у Туреччині перемогу над дублерами чеської «Сігми»

429 0

Ми у соцмережах:

«Верес» втратив у Туреччині перемогу над дублерами чеської «Сігми»

Рівняни продовжили безпрограшну серію на зимових зборах до шести матчів поспіль.

Суперники розпочали у високому темпі. Вже упродовж стартових трьох хвилин дві поспіль гострі атаки провели чехи. Спершу верхову передачу у наш воротарський перервав Олександр Кученко. А після атаки другим темпом правим краєм і прострілу в район одинадцятиметрової позначки - Олександр Мельник розрядив ситуацію.

Рівняни відповіли. Владислав Шарай зібрав навколо себе двох суперників і віддавав перспективну передачу з флангу у центр на Дмитра Годю - неточно.

Потім був класний удар від Андрія Кухарука! З підйому метрів з двадцяти! Вище воріт! А біля протилежних воріт Філіп Юріца тікав на рандеву із Арсенієм Коркодимом. Нападник Сігми Б перекинув м’яч і через голкіпера, і через ворота.

Найкращий момент до перерви був у червоно-чорних. Владислав Шарай виконав кутовий з правого флангу. Олександр Мельник виграв повітря, а Василь Гакман з льоту пробив боковими ножицями. Голкіпер врятував чехів, зреагувавши на удар практично впритул!

Одразу після перерви команди почали забивати. Семен Вовченко кинув у прорив правим краєм Владислава Шарая, той прострілив і першим на м‘ячі на дальній стійці цю передачу замкнув Денис Янаков - 0:1!

Дублери Сігми швидко відповіли. Атака чехів правим краєм і діагональний удар гравця Сігми з меж штрафного майданчика став несподіваним для Арсенія Коркодима. Адам Догналек забив - 1:1.

Олег Шандрук замінами освіжив атаку і це спрацювало. Знову Владислав Шарай став автором гольового асисту. Цього разу з лівого краю виконав простріл сімдесят сьомий номер рівненської команди, а Михайло Шестаков практично з метра розстріляв порожні ворота - 1:2.

Верес впевнено продовжив контролювати гру. Але наприкінці матчу рівняни пропустили в елементарній ситуації. Невдало розташувалися наші захисники під час розіграшу стандартного положення. Футболісти Сігми Б виконали аут з правого флангу і Адам Юріца, опинившись без опіки, розстріляв ворота - 2:2!

Шостий поспіль безпрограшний матч рівнян на зборах і четвертий нічийний, повідомляє інформаційна служба Вереса.

Завтра, 12-го лютого, у Туреччині Верес зіграє з латвійською Лієпаєю.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також