«Верес» з Віртом — проти «Карпат» та «Волині»

787 0

Ми у соцмережах:

Юрій Вірт після півторарічної перерви повернувся у «Верес»

Рівненський «Верес» 20 червня розпочав підготовку до нового сезону. Поведе команду до нових висот (завдання — перша ліга) добре знайомий нашим вболівальникам по роботі з «Вересом» у першій та вищій лігах Юрій Вірт. Він на посаді головного тренера замінив Олега Шандрука. Під керівництвом Шандрука рівняни відіграли більшість минулого чемпіонату, виступали нерівно, не в останню чергу через перебої з зарплатнею, а відтак посісти бодай друге місце у підгрупі не змогли.

Нині футболісти готуються у Рівному на стадіоні «Водник» та у тренажерному залі, а також на стадіоні у Млинові.

Допомагають Юрію Вірту перевірені попередньою роботою у «Вересі» Олександр Зотов та Микола Лапко. За підготовку воротарів відповідає Дмитро Бабенко.

Вже відомо про кілька спарингів. Сьогодні запланована гра у Львові проти «Карпат». Першого липня «Верес» у Луцьку зустрінеться з «Волинню». На 5 липня попередньо домовлено про гру з івано-франківським «Прикарпаттям» (місце поки не визначено).

Склад учасників другої ліги та календар наразі не затверджено. Раніше на Раді ліг ПФЛ говорили про ймовірний початок чемпіонату 27 липня, а завершення осінньої частини — 16 листопада.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також