«Верес» з «Волинню» не зіграє

1137 0

Ми у соцмережах:

Фото з товариського матчу «Верес» — «Волинь» 2016 року

Дві перемоги та поразка — такий підсумок перебування рівненського «Вереса» на третьому зборі в Івано-Франківську. Підопічні Олега Шандрука перемогли чернівецьку «Буковину» — 1:0, потім програли тернопільській «Ниві» — 1:3, а після цього розгромили аматорську команду «Карпати» (Галич) — 5:2.

Останній спаринг став першим для «Вереса» на натуральному полі. До поновлення сезону рівняни планують провести на траві ще дві товариські гри. 24 березня «Верес» зіграє з футбольним клубом «Малинськ». Де відбудеться ця гра — поки невідомо. Ще один поєдинок заплановано на 30 березня. Попередньо цього дня «вересівцям» мала протистояти луцька «Волинь», втім, у понеділок волиняни повідомили, що в них не виходить зіграти цей матч. Тож ще одного суперника «Верес» шукатиме.

Заключну стадію підготовки наша команда проведе на Рівненщині, спочатку тренуватиметься у Здолбунові, а потім на «Воднику» у Рівному. Поновиться чемпіонат у другій лізі 6 квітня. Гру проти «Черкащини» «Верес» зіграє або в Березному, або в Млинові залежно від погоди.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також