«Верес» завершив спаринги прикрою поразкою у столиці

278 0

Ми у соцмережах:

«Верес» завершив спаринги прикрою поразкою у столиці

Серію із передсезонних літнів спарингів у межах підготовки до старту нового сезону Української Прем'єр-ліги рівненський Верес завершив поразкою у столиці від місцевої Оболоні. Оболонь - Верес - 5:2.

Перший гол рівняни пропустили вже в дебюті гри, пропустивши стрімку контратаку господарів.

Далі Верес цілком міг претендувати на пенальті. Втім, київський арбітр Сергій Задиран проігнорував жахливий підкат Тараса Мороза проти Максима Сміяна з ризиком зламати ногу нашому захиснику.

Після цього ще до перерви рівняни пропустили ще тричі. І лише наприкінці гри червоно-чорні дещо скоротили відставання в рахунку завдяки м'ячам Владислава Шарая і Семена Вовченка, який вийшов на заміну у другому таймі.

Інформаційна служба Вереса нагадує: раніше у спаринг-матчах літнього міжсезоння Верес поступився львівському Руху - 0:4, житомирському Поліссю - 1:4, тернопільській Ниві - 2:4, ковалівському Колосу - 0:3, зіграв із тим же Колосом унічию - 1:1 та переміг Звягель - 3:1 і столичний Локомотив - 3:1.

А вже 3-го серпня Верес розпочне новий сезон домашнім матчем чемпіонату УПЛ проти Карпат.

Придбати квитки можна онлайн на сайті kasa.in.ua. А також щодня у фірмовому наметі народного клубу перед стадіоном Авангард. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також