«Верес» завершує Winter Cup у Туреччині впевненою перемогою над «Левадією»

732 0

Ми у соцмережах:

«Верес» завершує Winter Cup у Туреччині впевненою перемогою над «Левадією»

Рівняни повністю переважали суперника і забили Левадії три м’ячі у заключному поєдинку BGV Winter Cup. Верес - Левадія - 3:1 (2:1)

У попередніх матчах BGV Winter Cup Верес поступився у серіях пенальті Поліссю і Ворсклі і мав у своєму доробку 2 очки. Естонський клуб програв Ворсклі в основний час, а Поліссю - по пенальті і має в активі лише 1 бал. Таким чином, очне протистояння Вереса і Левадії перетворилося фактично на гру за третє місце.

Команди дуже довго шукали шляхи до воріт одна одної. Виглядало так, ніби рівняни проводять тренування з підвищеною відповідальністю, відпрацьовуючи контроль м‘яча під пресингом зі швидким виходом в атаку.

Один із таких контрвипадів і приніс рівнянам успіх. Віталій Дахновський на лівому фланзі чітко оцінив ситуацію і подав на дальню стійку, там Геннадій Пасіч в дотик скинув під удар Михайлу Шестакову, а той з кількох метрів пробив точно - 1:0!

Верес повністю контролював хід гри. Аж поки рівняни самі не створили момент біля власних воріт. Семен Вовченко загубив Фелісіо, але той не пробив а віддав далі на Аджірі. Передача вийшла невдалою і м‘яч пішов фактично в лицеву лінію. Втім, там Владислав Шарай навіщось без причини у підкаті в‘їхав у гравця Левадії. Пенальті, який чітко виконав Фелісіо - 1:1.

Практично одразу самі собі ж гол привезли і естонці. Голкіпер Левадї Валльнер отримав передачу від власного захисника, але невдало обробив м‘яч, подарувавши його Михайлу Шестакову. Довелося фолити. Валерій Кучеров дуже впевнено реалізував пенальті. І це - 2:1!

Щойно стартував другий тайм - рівняни забили втретє. Віталій Дахновський виконав чи то удар, чи то прострільну передачу з лівого краю і м‘яч рикошетом від Шьоннінга-Ларсена, якому активно заважав Семен Вовченко, влетів у сітку воріт Левадії - 3:1.

Ще більше ускладнилося для Левадії завдання з порятунку матчу після вилучення Мавретіча. Гравець Левадії спершу штовхнув футболіста Вереса, а потім вирішив вдарити того ногою. За що справедливо отримав пряму червону картку.

Заключні пів години гри пройшли під повним контролем рівнян, які могли забивати і вчетверте. М‘яч пролетів поряд зі стійкою після дальнього удару Миколи Квасного.

Верес завершує Winter Cup перемогою.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також