«Верес» зазнав другої поразки у новому сезоні

1087 0

Ми у соцмережах:

«Верес» зазнав другої поразки у новому сезоні

Рівненський Верес продовжив сумну статистику безвиграшних протистоянь із Колосом у матчах чемпіонату України. Пропустивши по м‘ячу у кожному з таймів, рівняни вчетверте поспіль поступилися ковалівцям. Колос - Верес - 2:0 (1:0)

Ковалівський Колос - історично наднезручний суперник для Вереса. Рівняни дотепер ніколи не обігрували його у матчах чемпіонату України. Єдину перемогу над ковалівцями червоно-чорні здобули у другому попередньому раунді розіграшу Кубку України ще влітку 2016-го.

Звітний поєдинок обидві команди розпочали у високому темпі. Вже на четвертій хвилині хороший і швидкісний прорив Віталія Дахновського завершився фолом і попередженням для білоруса Ніколая Золотова! Внаслідок цього фолу Віталій Дахновський не зміг продовжити гру і передчасно залишив поле. А після штрафного удару у виконанні Пндрія Блізніченка Василь Курко з близької відстані не зумів як слід пробити по воротах.

Згодом за фол проти Андрія Блізніченка попередження отримав інший центрбек Колоса - Микита Бурда. А ерес не реалізував ще один шанс. Яго Сікейра з лінії штрафного майданчика пробив просто по центру воріт і Кирило Фесюн забрав м‘яча.

Колос вперше щось схоже на атаку створив лише в середині тайму. Після подачі з кута поля Микита Бурда намагався пробити метрів з чотирьох - Євген Паст зіграв надійно.

А потім господарі забили. Занадто далеко один від одного розташувалися Семен Вовченко і Василь Курко. У вільну зону по центру увірвався Денис Безбородько і ударом головою розстріляв Євгена Паста після навісу Павла Оріховського справа - 1:0.

Верес відповів ще одним напів моментом. Але його змарнував Максим Марусич. Нападник Вереса надто довго підбирав ногу і Валерій Бондаренко у підкаті встиг заблокувати удар!

Одразу по перерві хороший шанс не реалізував Верес. Владислав Шарай класно вривався у штрафний майданчик Колоса. Валерій Бондаренко сфолив. За мить сам Шарай ударом з відскоком від газону пробивав головою після подачі від Андрія Блізніченка - невлучно!

У середині другого тайму господарі подалїли перевагу. Яго втратив м‘яча на чужій половині поля, швидка контратака Колоса, здавалося б, завершилася втратою м‘яча. Але Василь Гакман на мить вимкнувся із епізоду і це дозволило Олександру Демченку першому зіграти в м‘яч. Фол від захисника Вереса і пенальті. Павло Оріховський одинадцятиметровий виконав чітко - 2:0.

Щойно вийшовши на заміну, відіграти один гол міг Михайло Шестаков. Але після подачі від Євгенія Шевченка зліва він пробив повз ворота.

Верес вчетверте поспіль поступився Колосу. Безвиграшна серія рівнян у поєдинках із ковалівцями триває сім матчів поспіль. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також