«Верес» здобув важливу перемогу, але футболісту розбили голову

789 0

Ми у соцмережах:

«Верес» здобув важливу перемогу, але футболісту розбили голову

Рівняни не реалізували величезну кількість моментів і зрештою задовільнилися мінімальною, але дуже важливою перемогою: Верес - Металіст 1925 - 1:0 (0:0).

Поєдинок сусідів у турнірній таблиці обіцяв стати битвою з великою кількістю силової боротьбі. Ці очікування футболісти обох команд підтвердили вже на першій хвилині, коли дійшло до крові. Миколі Гайдучику у боротьбі за верховий м'яч розбили голову. Тож увесь матч нападник провів із бандажем на рані.

Навіть це не завадило Миколі Гайдучику класно пробити головою після навісу від Семена Вовченка з лівого флангу - м'яч просвистів в кількох сантиметрах від стійки воріт.

Знову лише трохи не вистачило влучності рівнянам після виконання штрафного удару - це Дмитро Кльоц пробивав метрів з тридцяти!

Далі були моменти у Миколи Гайдучика, Андрія Блізніченка, Валерія Кучерова, але щоразу господарям не вистачало точності і впевненості.

Гості ж героїчно стояли на - 0:0. І їх план на гру тримався аж до старту другого тайму. Коли Геннадій Пасіч на швидкості обігрався з Олександром Лебеденком і з кута воротарського майданчика пробив повз Олега Мозіля - 1:0! Перший гол півзахисника у сезоні!

Ще за десять хвилин Ігор Курило, який щойно вийшов на заміну, притримав Миколу Гайдучика, коли той виривався на рандеву з воротарем - пряма червона картка.

Залишившись у чисельній меншості, харків'яни взагалі лічені рази долали центр поля. Натомість, Верес міг забивати ще п'ять-шість м'ячів. Якби не катастрофічна реалізація. Андрію Блізніченку і Валерію Кучерову - забракло влучності. А удари Дмитра Кльоца і Романа Гагуна у стрибку героїчно відбив Олег Мозіль.

Ще однією подією матчу став дебют в УПЛ за Верес дев'ятнадцятирічного Максима Вадовського, який замінив Геннадія Пасіча.

1:0 - сьома у чемпіонаті і дуже важлива перемога Вереса! 

Головний тренер рівненського Вереса Юрій Вірт поділився враженнями від гри команди у переможному поєдинку проти Металіста 1925:

- Розуміли, що буде дуже бойова гра. Справжня битва. Говорили про це футболістам. Команда це теж розуміла. Мої асистенти після передматчевої розминки сказали, що всі футболісти максимально сконцентровані і зосереджені на грі.

В перерві домовилися ще більше додати темпу, швидше працювати з м'ячем і намагатися забити. Зуміли відзначитися красивим голом, розіграли швидку комбінацію. Нарешті підняв свій ККД Геннадій Пасіч.

Звісно, і вилучення вплинуло на хід поєдинку. Далі ми повністю контролювали хід гри. Могли забити ще. У суперника не було жодних шансів. Якби краще працювали з м'ячем і приймали правильні рішення - мали б доводити свої атаки до логічного завершення і забивати більше. Над цим треба працювати.

Вітаю всіх дійсно щирих вболівальників команди з цією перемогою. Настрій зараз хороший. Президент привітав з перемогою.

Вже на п'ятий день граємо проти Шахтаря. Тому радіти ніколи. Хлопці відпочинуть і почнемо готуватися до наступної гри.

Є бачення, як гратимемо проти Шахтаря, аналізуватимемо ще стан здоров'я футболістів. Бо Дмитро Кльоц грає на уколах. Йому важко. Валерій Кучеров - набирає форму. Як і Денис Балан. Станіслав Шарай мав грати, але не зміг. Навіть на уколах. Микола Квасний також досі травмований. Поки рішення щодо складу і тактики на цей поєдинок немає.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також