"Верес" здолав "Оболонь"

1131 0

Ми у соцмережах:

Рівненський "Верес" розбиває дублерів столичної "Оболоні-Бровар" - 4:0

Таким чином наша команда здобуває першу велику перемогу упродовж двох років і тим самим наздоганяє пелетон лідерів у Групі "А" Другої ліги! Востаннє дотепер з різницею у чотири і більше м'ячів "Верес" перемагав 10 вересня 2017 року. Тоді рівняни з рахунком - 6:1 у Львові перемогли "Карпати"! І теж під керівництвом Юрія Вірта.

 

Виходячи на гру проти дублерів першолігової столичної "Оболоні" у Бучі, рівняни вже знали про результати матчів конкурентів. Аби наздогнати "Ниву" та "Полісся" у турнірній таблиці Групи "А" Другої ліги - "Вересу" потрібні були три очки.

Втім, перемога над молодою командою Олега Мазуренка - далася дуже непросто. Вже на старті поєдинку рівнян врятував Максим Бабійчук, вдало згрупувавшись і парирувавши удар когось і "пивоварів". Ще двічі наш голкіпер врятує команду у другому таймі. 

Гості теж мали свої моменти. А в одному з епізодів ще до перерви Михайло Шестаков навіть забив. Але арбітр матчу, лучанин Вадим Подригуля, зафіксував офсайд.

Нервова гра з великою кількістю боротьби тривала до середини другого тайму. Після кутового справа м'яч вже на лівому флангу атаки підібрав Ігор Солдат і відпасував у центр на Антона Яременка. Нападник "Вереса" дуже технічно розібрався з кількома опонентами і пробив за недосяжною для голкіпера траекторією - 0:1.

Вже за три хвилини рівняни забили вдруге. Досвідчений Корнєв сфолив проти Євгена Морозенка. І Сергій Петько потужним низовим ударом метрів з тридцяти застав зненацька голкіпера "Оболоні" - 0:2.

Далі - справа техніки. У контратаці Михайло Шестаков на швидкості обігрався з Валерієм Кучеровим - і це - 0:3. А на заключній хвилині гри відзначився сам Валерій Кучеров, опинившись першим на добиванні після удару Валерія Сада - 0:4.

І Сергій Петько і Валерій Кучеров відзначилися дебютними голами за рівненський "Верес". Першому для цього знадобилося 14 матчів. Другому - 56.

Інформаційна служба НК "Верес" (Рівне)


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також