"Вереса" більше нема, тепер це ФК "Львів"

17962 6

Ми у соцмережах:

Президент ТОВ "Футбольний клуб "Верес-Рівне" Богдан Копитко зі Львова звернувся із заявою до рівненських вболівальників.

Рівненський "Верес", який виступав у Прем`єр-лізі, більше не існує. Ось як пояснив ситуацію рівненським вболівальникам Богдан Копитко. 

- Народний клуб «Верес» від моменту свого відродження став яскравим явищем в українському футболі. Всього за три роки ми разом пройшли шлях від нуля у професійному футболі до першої шістки прем`єр-ліги. Це стало можливим завдяки наполегливій праці, відсутності страху перед високими завданнями та тісній співпраці народного клубу та «Лімо». Ми разом створили казку.

На жаль, розвиток «Вереса» значно перегнав розвиток футбольного господарства Рівненщини. Тому «Верес» був змушений переїхати. Ми зробили все, щоб червоно-чорні почувались у Львові комфортно. Цей сезон хоч і був яскравим та цікавим, та він показав низку проблем. Значна частина уболівальників Рівненщини не може відвідувати матчі улюбленої команди за двісті кілометрів від дому.

Тому було прийнято спільне рішення про повернення народного клубу «Верес» до Рівного. Нинішня команда, яка має право виступу в Українській прем`єр-лізі, буде перейменована у футбольний клуб «Львів».

Зі свого боку хочу зазначити, що ми й надалі будуватимемо дружні стосунки з рівненським клубом і футбольною спільнотою. Переконаний, «Верес» продовжить свою славну історію. І буде яскравим представником українського футболу. Дякую вам за співпрацю. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також