Верховну Раду попросять нагородити рівненського депутата-лікаря

2765 0

Ми у соцмережах:

Депутати облради Владислав Сухляк, Михайло Кириллов та Богдан Файфура

Рівненські обласні депутати на сесійному засіданні 30 серпня звернуться до Верховної Ради з клопотанням нагородити їхнього колегу.

Проситимуть вручити Почесну грамоту Верховної Ради 36-річному Владиславу Сухляку, позафракційному депутату облради та головному лікарю Здолбунівської центральної райлікарні.

Грамоту облрада проситиме для пана Сухляка «за багаторічну плідну працю, вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров'я Рівненської області, відданість справі та активну громадянську позицію».

Проект рішення про звернення до парламенту подав колега пана Сухляка у раді – голова фракції «Конкретних справ» Богдан Файфура, який на минулому сесійному засіданні наполягав, що обласна рада має активніше клопотати про нагородження депутатів, які сприяють розвитку Рівненської області.

Депутати облради Анатолій Грисюк, Віталій Сухович, Владислав Сухляк, Руслан Потапчук та Богдан Файфура

Зазначимо, що Здолбунівською ЦРЛ Владислав Сухляк керує з 2013 року. З того часу активно залучає до лікарні кошти та обладнання, зокрема завдяки спонсорській допомозі. Цього року пан Сухляк балотувався до Верховної Ради від 154 округу на Рівненщині як самовисуванець. В окрузі, як і у більшості на Рівненщині, виграв представник «Слуги народу». 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також