Вершниці з Рівненщини привезли нагороди з Кубка «Union Riding Cup»

595 0

Ми у соцмережах:

Вершниці з Рівненщини привезли нагороди з Кубка «Union Riding Cup»

Трьома призовими місцями завершились для рівнян Відкриті змагання з кінного спорту (подолання перешкод) ІІ етап Кубка «Union Riding Cup». З 13 по 15 серпня вони відбувались у Жашкові Черкаської області на базі КСК "Parade Allure".

Туди прибули спортивні пари із дев’яти областей.  

Федерація кінного спорту Рівненської області повідомляє, що наша команда була представлена вихованками кінно-спортивного клубу «Патріот», наймолодшій з яких 10 років. Навіть за 380 км від дому, вершниць поїхали підтримувати їх тренер Денис Косик, а також батьки. Усі проявили взаємодопомогу, турботу один про одного, розділяли і радість, і поразки, і вболівали за успіхи кожного члена команди. Пишаємось, що маємо таку дружню і віддану кінному спорту спільноту!
Отож хочемо подякувати їм і відмітити результати кожної спортивної пари, адже усі старались, вклали чимало часу та зусиль до виступу.

Аліса Шумаєва і Тора – стали чемпіонами  Кубку «Union Riding Cup». У відкритому класі, коні від 4-х років, Аліса вперше виступала на маршруті 80 см і одразу показала найкращий результат на старті, де змагалось 18 пар з усієї України!

Євгенія Хомюк на Свені – отримали золоту  нагороду. Їх тандем переміг на маршруті 60 см. Також пара, так само як і Аліса й Тора, нарощує висоти і виходить на новий рівень складності в другій половині змагального сезону.

Анастасія Павлось та Атлантік – срібні призери змагань на маршруті 105 см. Це чудовий результат, адже Анастасія займається в КСК «Патріот» всього 9 місяців. Вона виступала на двох конях. Златка – новий партнер Анастасії, вони вперше виступали разом, пристойно пройшли всі маршрути і впорались із головним завданням тренера - відпрацювати роботу на манежі в режимі реальних змагань.

Дарія Вакулінська на Дамаску цього разу залишилась без медалі, але технічно грамотно пройшли свої маршрути. Так буває в спорті, що фарт виявився не на їх боці, прикрі повали не дали шанс поборотись за нагороди.

Олександра Левшук і Вікторі Тайм так само не змогли завершити свої виступи результативно, хоча були за крок до медалі, зупинялись на 4, 5 сходинках. Ці спортсмени тільки недавно стали в пару і теж звикають один до одного. Знаємо, що для них це мотивація працювати і рости!

Загалом щодо сезону 2021, то дівчата мали в середині літа перерву. Для них змагання «Union Riding Cup» можна оцінити як підготовчі, тому головним завданням тренера було відпрацювати технічні моменти і ввійти в змагальний режим. Адже через

10 днів рівнянки будуть виступати в Києві на Відкритих змаганнях з конкуру PEL та KYIV HORSE SHOW. Наша команда налаштована викластись на максимум і показати гідний результат.  


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також