Версія слідства: дубенську адвокатку Віту Шаблій вбив 29-річний прокурор

2499 0

Ми у соцмережах:

Версія слідства: дубенську адвокатку Віту Шаблій вбив 29-річний прокурор

Правоохоронці наразі розшукують 29-річного Ігоря Чайку, прокурора тернопільської обласної прокуратури, який, як підозрюють слідчі, вчора ввечері вбив 43-річну адвокатку Віту Шаблій та поранив її 55-річного чоловіка та свого рідного батька В’ячеслава Чайку, що свого часу очолював УМВС у Рівненській області. Основна версія слідства – стрілянина у будинку на вулиці Жуковського у Дубні виникла через неприязні стосунки членів сім’ї.

Виталий_Вотава_водий_Музичка_Игор_Чайка_прокурор_Тетяна_Кушнир_суддяРивненський_районний_суд_16_липня_2015_незаконне_носиння_зброи (2)

Прокурор Ігор Чайка, син В'ячеслава Чайки, на одному із судових засідань у Рівному
Заступник начальника Головного управління Національної поліції Сергій Волков зазначив РВ, що вбивця здійснив чимало пострілів з пістолета. У Віту Шаблій стріляв зблизька. Поранення було у шию та груди. Вита_Шаблий (1)
Віта Шаблій
У В’ячеслава Чайки, який наразі у тяжкому стані у лікарні, бокові поранення грудної клітки та живота. За словами пана Волкова, куля зачепила діафрагму. У будинку на вулиці Жуковського у Дубні, де сталося вбивство, за даними поліції, свого часу жив колишній правоохоронець В’ячеслав Чайка зі своєю першою дружиною. Наразі у будинку ніхто не мешкав, пан Чайка лише навідувався до нього, аби підтримувати господарство. 29-річний Ігор Чайка, який нібито стріляв учора, є старшим сином пораненого від першого шлюбу. Окрім того, він є прокурором відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю, прокуратури Тернопільської області. Чоловік одружений, має сина та мешкає у Тернополі. Зазначимо, що у Віти Шаблій та В’ячеслава Чайки також є спільний 18-річний син. Чайка
В'ячеслав Чайка
Віта Шаблій з 1995 до 2002 року працювала на посадах секретаря судового засідання та консультанта Дубенського міськрайонного суду. У 2002 році була юрисконсультом Дубенського цукрового заводу, у 2002-2008 роках працювала помічником судді Дубенського міськрайонного суду. З 2008 року стала адвокатом. Під час Революції гідності була головою дубенського Майдану. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом умисного вбивства. Основна версія – неприязні стосунки у родині. З дітьми від першого шлюбу та колишньою дружиною, розповідають правоохоронці, у пораненого були напружені стосунки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також