Весілля кольору хакі: побралися бійці Нацгвардії

1743 0

Ми у соцмережах:

Весілля кольору хакі: побралися бійці Нацгвардії

Наречений - з Рівненщини, а наречена - з Харківщини.

У Харківському РАЦСі побралися двоє закоханих нацгвардійців. Як розповідають у прес-службі Національної гвардії України, Анастасія та Андрій познайомилися на службі. Попри війну вони прийняли рішення створити родину.
 
«Все починалося дуже красиво. Я коли його побачила, то відразу зрозуміла: це – моє життя! Ми всі рішення приймаємо разом, сідаємо, розмовляємо. У нас немає такого: “Я сказала, і так буде!”. Сьогодні, найголовніше, бути разом!» – поділилася Анастасія. Зізнається, що колись їй теж хотілося, щоб була біла сукня, гості, і весільна подорож, та війна внесла свої суворі корективи, народила інші цінності.
 
Андрій тримається впевнено, але скромно. Анастасія не лише запалила кохання у його серці, але змінила все його життя. Саме завдяки їй, він вирішив повернутися на службу до НГУ. У нього з’явилась мрія стати офіцером, - йдеться у дописі на сторінці Нацгвардії у фейсбуці. 
 
«За два місяці до завершення моєї строкової служби я побачив Анастасію. Я весь горів бажанням з нею познайомитись, і, все ж таки, наважився написати їй. Потроху ми почали спілкуватися говорити. Коли я звільнявся у запас, то почув від неї: “Я буду тебе чекати”! За два тижні я вже повернувся до своєї військової частини, підписав контракт, потім ми почали зустрічатися. Ми зрозуміли, що це – кохання і вирішили поєднатися на все життя, – розповів Андрій. – Батьки дуже зраділи, тим більше я їм сказав, що буду далі вчитися на офіцера, що ми будемо разом будувати своє життя та військову кар’єру».
 
Молодят приїхали підтримати батьки та сестра Анастасії. Вони були трохи спантеличені тим, що донька зробила настільки відповідальний крок у розпал боїв за Харківщину, але гаряче підтримують її вибір.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також