Весна прийшла — почали саджати! Влада Зеленського виконує передвиборчу обіцянку

1385 0

Ми у соцмережах:

Весна прийшла — почали саджати! Влада Зеленського виконує передвиборчу обіцянку

Не минуло й двох років з того часу як українці дружно проголосували за Володимира Зеленського та «слуг народу», як команда президента стала виконувати свої обіцянки на місцях. Почали із Рівного. Не дочекавшись команди зі столиці, голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль взяв ініціативу на себе і особисто здійснив одразу дві посадки, про які одразу було повідомлено народу. Посадженими виявилися два кущі калини під вікнами будівлі ОДА.

У розповсюдженому з цієї нагоди повідомленні було зазначено, що це було зроблено в рамках всесвітнього екологічного проєкту, за яким по всій планеті мали висадити мільйон саджанців за один день. Наведено було також слова самого Віталія Коваля, який повідомив про те, скільки дерев посадили лісівники області за останній рік і скільки планують посадити надалі.

Важко уявити, що б сталося з лісами нашої області, якби президентом обрали позаторік когось іншого — напевно, тоді лісівники просто не ходили б на роботу і не займалися тим, що роблять регулярно кожного року. Тому вдячні виборці «слуг народу» з Рівного можуть тепер щодня ходити до обласної державної адміністрації, аби на власні очі побачити ті самі два кущі калини і переконатися, що команда Зеленського слів на вітер не кидає. Можливо, і наступного року в себе під вікнами щось нове посадить…

Микола НЕСЕНЮК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також