Весняний раціон

240 0

Лікарі-дієтологи наводять перелік необхідних продуктів для весняного раціону, які дозволять людині пережити гіповітаміноз і зміцнити своє здоров'я.

Перше місце посідають яблука. І не важливо, якого вони врожаю, головне, щоб правильно зберігалися і не піддавалися впливу хімікатів. Фахівці рекомендують звертати увагу на непоказні яблука, але які при цьому не виглядають старими.

Далі йдуть всі види цитрусових. Але, як зазначають дієтологи, не варто додавати лимон у чай. Адже при високих температурах вся користь цитрусових зникає.

Капуста і буряк містять великий набір корисних вітамінів і мінералів і при цьому доступні за ціною. Також фахівці звертають увагу на свіжу зелень. Її необхідно додавати в усі страви, які тільки можливо: робити з неї салати, посипати м'ясо, їсти як закуску.

Не обійтися навесні і без сухофруктів. Дієтологи зауважують, що вони зберігають практично весь набір корисних речовин, що й свіжі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Коментарі (всі коментарі проходять модерацію)

Залиште вiдповiдь

Читайте також