Ветерана привітали з 104-річчям

1149 0

Ми у соцмережах:

Ветерана привітали з 104-річчям

Він завжди із нетерпінням чекає цей день, адже знає, що це нагода, коли знову зустрінеться із рідними, близькими та колегами-правоохоронцями. Почесному ветерану органів внутрішніх справ Мефодію Федорову сьогодні виповнилося 104 роки.

Вітання з нагоди дня народження іменинник традиційно приймав і від поліцейських. Заступник начальника ГУНП Руслан Стрельбіцький, заступник начальника управління кадрового забезпечення Василь Петрик та голова ветеранської організації МВС Ігор Поляков завітали із подарунками та побажаннями в доброму здоров’ї приймати гостей ще довгі роки.

Випробувань у житті Мефодія Федорова випало чимало: війна, повоєнна розруха, відбудова країни та роки боротьби зі злочинністю. Утім, він вдячний долі за те, що відміряла йому стільки років, бо завжди допомагав усім, кому це було потрібно, віддавався роботі сповна, був відповідальним, принциповим. Зараз для рідних — він найкращий у світі батько і дідусь, а для поліцейських — приклад. 

До поздоровлень іменнику приєднується керівництво та увесь особовий склад Національної поліції в Рівненській області і щиро дякує за той неоціненний досвід, який він передав не одному поколінню правоохоронців.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також