Ветерани здобули бронзу на міжнародному турнірі

1059 0

Ми у соцмережах:

Ветерани здобули бронзу на міжнародному турнірі

Традиційний представницький міжнародний турнір з баскетболу серед чоловічих команд ветеранів 35 років і старших відбувся у Луцьку. Участь в ньому брали і його постійні учасники, діючі Чемпіони України в цій віковій категорії, збірна команда Рівненщини, за яку грають теперішні та колишні гравці баскетбольного клубу “Рівне”.

Змагання видалися дуже напруженими, без “прохідних” ігор, про що і свідчать рахунки матчів. В матчі-відкритті змагань рівняни обіграли житомирян 50:42. В наступній грі проти “УТЕНА” з Литви, суперники з Прибалтики зуміли в заключні хвилини переломити хід поєдинку, і перемогти 56:51. Ця поразка фактично позбавила нашу команду шансу вийти до фіналу змагань. У заключному матчі групового етапу рівняни обіграли білорусів з міста Гродно 67:61. Тож, підсумкове друге місце у відбірковій групі і шанс здобути бронзу турніру у грі за третє місце, якого рівняни не змарнували та обіграли Кривий Ріг 67:53. Збірна ветеранів баскетболу Рівненщини повторила минулорічне досягнення, адже тоді також команда виборола бронзові медалі.

А переможцями турніру стали ветерани Луцька, які в фіналі обіграли литовців.

Нагадаємо, що в турнірі брали участь вісім команд, які були розділені на дві підгрупи. Після ігор в одне коло в своїх підгрупах, переможці груп розіграли золоті медалі, команди, що посіли другі місця – бронзу, відповідно відбулися ігри за п’яте та сьоме місце.

Відзначимо, що ветеранський баскетбол у Рівному отримав нове дихання, коли ним почав опікуватися керівник Фан-клубу БК “Рівне” та аматорського клубу “Baltic House” Роман Омельковець. Цього разу під прапори нашого міста вдалося залучити, чи не всіх найсильніших баскетболістів-ветеранів, серед яких як теперішні, так і колишні гравці БК “Рівне”. Це Віктор Герасимчук, Анатолій Дубнюк, Ілля Шемосюк, В’ячеслав Ковалевський, Сергій Кіба, Олексій Лелюх, Микола Білоус, Мераб Тодуа, Олександр Оніщук, Василь Кравченко, Сергій Меленюк, Павло Грищук та, власне, сам Роман Омельковець. Функції граючих тренерів виконували Віктор Герасимчук та В’ячеслав Ковалевський.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також