Вибір помпи для пральної машинки

723 0

Ми у соцмережах:

Вибір помпи для пральної машинки

Побутова техніка поліпшує ведення домашніх справ. Особливо корисними є пральні машинки. Вони звільняють від необхідності прати речі вручну, дарують більше вільного часу. Але ніщо не вічне. І з часом навіть найякісніші моделі пральних машинок виходять з ладу. Відновлення роботи техніки потребує заміни деяких деталей та систем. Знайти необхідні запчастини можна в інтернет-магазині Майстер Плюс.

 Часто зношується помпа в пральній машинці. В цьому випадку виникають проблеми з набором або зливом води. Тому подальша експлуатація побутової техніки стає неможливою. Причин виходу зі строю насосу багато. Це може бути природній знос. Також проблема з помпою може виникнути через потрапляння в пральну машинку сторонніх елементів. Якщо вийшла з ладу помпа для пральної машини, то в магазині Майстер Плюс можна її знайти та замовити з доставкою.

При виборі насосу треба звертати увагу на ряд моментів:
  • Матеріал виготовлення котушки. Вона може бути з міді, алюмінію.
  • Фірма-виробник деталі. Продаються помпи імпортного та вітчизняного виробництва. Універсальними є насоси фірм Mainox, Askoll, Plaset, Hanning, Coprecci.
  • Оригінальність запчастини. Краще встановлювати запчастину, яка є для конкретної моделі пральної машинки оригінальною. Тоді помпа точно пропрацює довго і без проблем.
  • Різновид насосу. Помпи бувають циркуляційні та зливні. Перші забезпечують рух води в техніці. Зливні помпи відкачують воду після кожного прання чи полоскання. В дорогих пральних машинках встановлюється одна помпа, яка виконує функцію закачування та зливу.
  • Спосіб під’єднання проводів. Фіксація може проводитись за допомогою клем чи фішки.
  • Потужність насосу. Вона вказується на наклейці. Для багатьох сучасних моделей пральних машинок потужність помп приблизно однакова.
  • Місце розміщення контактної групи. Вона може знаходитись ззаду чи попереду. Великого значення місце розміщення контактної групи не має. Це не впливає на роботу насосу.
Якщо притримуватись цих рекомендацій, то вдасться підібрати найбільш підходящу помпу, з якою пральна машинка буде добре працювати.
На сторінці https://master-plus.com.ua/ua/stiralnaya/nasosyi/ приведено багато насосів для пральних машинок. Тому проблем з підбором запчастини виникнути не повинно. Є фільтри, за допомогою яких пошук потрібної помпи стає більш простим та швидшим. Якщо не хочеться самостійно підбирати запчастину, то можна скористатися послугою консультанта. Вона є абсолютно безкоштовною. Отримати консультацію можна за телефоном.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також